sunglasses

Hei :-) Husker dere for en måned siden ellernoe, så la jeg ut et sponsor innlegg? Nå har jeg altså fått de solbrillene som jeg valgte. Frakta gikk såå fort, tror det bare var noen få dager. Skal prøve og få til en konkuranse snart!!!!Her er da de solbrillene som jeg valgte. Synst de var veldig fine, med når jeg fikk de så var de liiiitt skjeve, haha. Om du skal kjøpe like, så koster det deg BARE 150 kr, eller noe sånt! SYYKT billig, spør du meg. Du kan finne solbrillene HER. Det er også mange andre i det merket som jeg har (SXUC) som er billige. Er jo snart sommer, så syntest det passer perfekt med nye solbriller nå :-) 

sponsor; sunglasses shop norge

Hei dere! Nå har jeg fått meg en sponsor, som er sunglasses shop norge! Det er mange forskjellige solbriller i forskjellige merker. De har foreksempel Ray Ban briller, andre forskjellige solbriller, Oakley, og veldig mange forskjellige solbrillestiler som du kan velge i mellom :-) Det er sykt mange fine solbriller der, du kan finne i alle slags farger, modeller osv.. Anbefaler virkelig og ta en titt! 

Når jeg får mine solbriller, kommer jeg til å lage et innlegg om sobrillene mine. Uansett, nå som det går mot våren passer det jo perfekt med nye solbriller, eller hva? Er godt å være ute i god tid!


Bilde fra England i sommer, og bilde er av Marit :-)

Har dere besøket siden deres?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits