hearts.

Hei! Kom over et redigeringsprogram som jeg selfølgelig mååtte prøve ut da. Var mange ting som vi kunne gjøre! Dere burde sjekke det ut, HER. Det er og veldig enkelt, så du ser fort hvordan du gjør det :-) Jeg valgte da sånn "bokeh" kunne velge imellom masse ting, foreksempel hjerter som jeg har, fugler, osv.. 


//redigert i pixlr

Hva synst du?

pixlr o-matic

Satt og redigerte litt på pixlr, er faktisk mye kult du kan gjøre med bildene! Jeg failet litt med rammen rundt, hadde ikke tenkt til at den skulle være sånn, men når jeg la det ud, så så jeg hvordan det så ut sånn skikkelig, haha fikk ikke til og ta det bort heller, utenom å starte heelt på ny. Noen andre som har prøvd og redigere på pixlr? Forresten så har Kristine sluttet på denne bloggen, med meg. Hun kommer tilbake med en blogg for seg selv, skal gi beskjed :-)

redigeringFølte bare for og legge ut et sommerbilde, har så lite og gjør så hvorfor ikke redigere bilder? Jeg er akkurat ikke verdens beste til og redigere heller. Skulle ønsket jeg var bedre! Har heller ikke så mye av redigerings program, brukte photoscape før, men nå som det ikke funker på macbook så bruker jeg picasa, iphoto (som bare er for mac), og jeg prøøver og få til gimp, men sykt avangsert daa. Noen forslag på noen gode redigerings program? :-)

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits