mine to nyttårsforsetter

Hei!  Tenkte jeg skulle dele mine nyttårsforsett med dere. Okei, jeg har tenk nøye igjennom hva som skal være mine nyttårsforsett dette året. Sist år hadde jeg at jeg skulle slutte å bite neggler, men har jeg klart det? Nei. Har hvertfall fått litt lange nå, fordi jeg har harr falske neggler så da har de vokset under. SKAL klare å ikke bite de nå, men det frister sååånn.

Mitt første nyttårsforsett er å bli mer sporty. Sluttet på fotball for to år siden, pga mangel på spillere. Men nå har det blitt satt sammen lag på 99ere, 98ere og 97ere. Så da begynner jeg igjen til våren!! Gleder meg så syykt. Gleder meg faktisk til treningene, noe som jeg bokstaveligtalt hatet. Når jeg tenker igjennom alt det jeg faktisk fikk oppleve med fotballen, så savner jeg det ufattelig mye. Viss dere vil kan jeg lage et eget innlegg om det? Og legge til bilder å fortelle osv.. 


harregud som jeg savner det! sørlandscupen 2008 (?) Forresten, jeg er hun med det lilla pannebåndet. Syykt liten jeg var!

Mitt andre nyttårsforsett er å bli mykere. Jeg har alltid hatt lyst til det, har gått på trampett, showdance og mye sånt før da jeg var mindre. Når jeg startet på fotball ble jeg gaanske stiv, gaddet aldrig å strekke ut eller noe, men jeg er helt fast bestemt på at jeg skal klare det, uansett!! Ser så sykt kult ut å bare hoppe rett ned i spagaten, haha. My wish. 


har blitt litt myk da?

Hva er deres nyttårsforsett? Noen som har det samme som meg? 

hjemme

Hei :-) Nå har jeg kommet hjem fra hytten, var innom hos farmor og å spiste vaffler. Når jeg kom hjem gikk jeg rett i dysjen og sminka meg på ny, det var hææærlig. Fikk akkurat melding av Kristine, så jeg går snart bort til henne. Helt sykt så jeg gleder meg til nyttår, imorgen. Fatter ikke hvordan folk ikke kan glede seg til det? 


Kristine, og meg. 

Hva skal dere gjøre idag? 

hyttetur

Heisann! Snart skal reise til helvik på en hytte, hos tanta mi. Skal være der til i morgen, og jeg vet desverre ikke om det er internett der. Om det ikke er skal jeg prøve å få mobilblogget :-) Skal hvertfall ta med the sims 3, haha. Håper ikke jeg blir hektet igjeen på det, sist gang ble jeg hektet i sommerferien, NOT GOOD. Akkurat nå reiser Malin til Gran Canaria og skal være en hel uke i varmen. Skulle bare visst hvor jelly jeg er...... jaja, får hvertfall en suvinir!!! Vi bloggest da ♥


mine viiiiktige saker, som jeg MÅ ha med meg, haha. ♥The Sims♥

Noen andre som skal/er på hyttetur?vaske/slappe av dag

Heei ♥ I dag har jeg baare slappet av, vasket og slappet av mer. Haha, når jeg vasket så hadde jeg tydeligvis filmet meg selv med photobooth. AALT det rare jeg gjør, slår hjul midt på golvet og danser med vaskekluten, haha jeg døde av meg selv. Sitter nå i sengen min og skal se et par episoder med pretty little liars, er så sykt hektet, og der er jo bare såå spennendes!! Bloggeeees ;-*
genser fra bik bok, og smykke fra h&m! 

Hva har/skal dere gjør idag? 

 

hearts.

Hei! Kom over et redigeringsprogram som jeg selfølgelig mååtte prøve ut da. Var mange ting som vi kunne gjøre! Dere burde sjekke det ut, HER. Det er og veldig enkelt, så du ser fort hvordan du gjør det :-) Jeg valgte da sånn "bokeh" kunne velge imellom masse ting, foreksempel hjerter som jeg har, fugler, osv.. 


//redigert i pixlr

Hva synst du?

shopping jenta

Hallooo! Sorry for dårlig blogging i det siste, men dere vet nå som det er jule ferie, snart nyttår osv, så er det ikke altid såå gøy å sitte inne å blogge. Håper dere forstår :-)

I dag har jeg vært på Bryne med Birgitte, måtte svi av noen penger. De hadde såå mye fint på bik bok, og 50 % på myye! Fant så mye som jeg skulle prøve at det ble flaut å gå rundt med alle plagga, haha. Fant meg noen ting da, men ikke så mye. Skal kanskje til Bryne igjen imorgen, eller neste uke.  andre som har vært på shopping? 


første juledag

Heei dere! Sorry for jeg ikke blogga igår, men jeg fikk det så travelt. Våknet klokken ni, gikk på badet å sminket meg, å rett etterpå måtte jeg dra. Kom ikke hjem før på kvelden i tolv tiden. Er så glad for alle gavene!! Nå skal jeg snart ned til mamma for å spise pinnekjøtt, så kommer søsteren min og resten av familien hennes :-) Etterpå kommer Kristine til meg, vi kommer nokk til å ta noen bilder til dere. Har vært så dårlig på å ta bilder i det siste. BLOGGÆÆST ♥


fint nærbilde ja

Hva skal dere gjøre i dag?

følg meg på twitter

Hei! Nå har jeg laget en ny bruker på twitter, rett å slett fordi det ble altfor mye spam av Justin Bieber, engelske folk osv.. Ble for streeess. Den nye twitteren min heter @matildeergaa, bare til å følge meg!! Du kan komme rett inn på siden, HER.Noen andre som har twitter? isåfall, hva heter dere?

GLAD JENTE

 

Hei dere ♥ NÅ ER DET BARE EN DAG TIL JUL. Altid så er dagen før jul så treeg, klokken er bare kvart på tre men det følest ut som klokken er fem/seks. Nå når det er vinter kommer jo mørket såå fort. Og endelig har det begynnt å snø igjen, var forsatt litt igjen fra sist uke da det var aaltfor mye snø. Snøen begynner å legge seg, så får håpe på snø til i morgen da. I dag har jeg bare vært ute å levert gaver å ryddet rommet. Godt å ha det helt ryddigt til jul. Resten av dagen skal jeg bare se på serier, dysje og gjør alt klar til i morgen. Snakkes!

Noen som gleder seg til jul elleeeer? 

juleferie

Heei! Er såå glad for at det bare er fire dager igjen til jul, blir helt fantastisk ♥ Vi har enda ikke fått ferie fra skolen enda, skal gå til i morgen så er det ferie. Skoledagen i morgen er kort, slutter ti over halv 11 eller noe sånt. Blir hæærlig! Gruer meg liitt til snitte mitt, tror ikke det kommer til å gå så veeldig bra for å si det sånt.. Trodde jeg hadde blitt bedre dette halvåret, jaja får vente å se.

GOD JUL, OG GODT NYTTÅR! 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits