fun with your bestfriend

Idag var jeg og Kine som sakt på byen. Siden vi begge har fått iPhone så satt vi og tok bilder på big bite. sykt mange folk som så helt domt på oss, haha.

- blogging fra iPhone.

shopping

Heiiia!   Nå skal jeg straks til byen med Kine. Vi skal bruke opp alle gavekortene og penger, elsker og bruke penger♥ Idag fikk jeg forresten min søte iphone, jeg elsker den!! Kan ikke gå noen steder uten den, im in love. 


noen andre som skal på shopping?

yes, it can be your best friendhva synst du?

weheartit

Heiiaaa!  Nå har jeg vært litt på weheartit, og sett på bilder. Jeg elsker seriøst den siden, det er så sykt mange søte bilder. Nå satt jeg og så igjennom bildene mine på pcen så fant jeg noen weheartit bilder, så jeg la bare noen bilder i sammen, and here is it;


du kan gå innpå weheart it her.

nytt design

Hallo!  Siden jeg har verdens beste venn, så har jeg fått nytt design, endelig. Har vell egentlig altid vært kine som har lagt designet mitt. Må bare si tusentakk til henne♥ Ble superfornøyd! 

hva synst du?

26.12.39

Får ikke tid til og blogge idag, blogger mer i morgen :-) 

1.juledag

Hallo!  Idag er det første juledag, og jeg skal feire en til jul ikveld, woho!  Ble utrolig glad for det jeg fikk igår, men nå venter jeg bare på at iphonen min skal komme. Fikk eit supersøtt deksel sist uke, hadde tenkt til og legge ut bilde, men så var kameraet mitt selfølgelig tomt for strøm. Men det kan jeg gjøre når jeg får iphonen min om noen dager♥♥♥skal du noe idag?

merry christmas

hallo!  Idag er den dagen du skal være med familie og spise god julemat. Må jo egentlig ikke glemme julegavene, hihi.  Skulle ønske tiden kunne spoles frem, sitter bare her og venter, men jeg er vell ikke den eneste? :-)♥god jul

 

winter snow

Heisann!   Får to dager siden voknet jeg opp av litt snø, dagen etter var absolutt alt borte. Forstår meg ikke på været. Hvem vil vell ikke ha snø på jul? Det er jo liiitt av julestemningen da. 


tok dette bilde her den dagen, men du kan egentlig ikke se så veldig mye. 

♥er det noen som er så heldige som har snø?

favorite box

heiiiiaa! Idag var jeg på en slaks butikk med alt mulig i. Jeg skulle kjøpe en gave til mamma til jul. Med det samme fant jeg en sykt søt boks, ble helt forelsket, så jeg måtte bare kjøpe den med det samme. hihihih


aah, loveit♥


Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits