yrkesmesse

Hei! For ca to timer siden kom jeg hjem fra skolen. Vi fikk gå hjem tiligere fordi vi har hatt yrkesmesse i hele denne uken, så hadde vi "fremvisning" igårkveld, for foreldrene. Så da fikk vi avspasere i dag når 8ende og 9ende klasse hadde komt og sett på. Ordføreren og var til og med og vurderte oss, hahah.

Nå har jeg bare vasket bade, og venter på at Malin skal komme. Og imorgen blir det litt julehandling med Kristine, vi skal blant annet kjøpe julegave til tantungene våres. Har fått så sykt mye julestemning idag, føltest ut som om når vi skulle hjem fra skolen, at det va juleferie. Men må uheldigvis vente tre uker til. 

Våknet forresten til snø idag, så herlig!! 

Inspiration
 // auroramohn //l0ve

Hva synst dere om bildene?

Today

Innlegget blir skrevet av Kristine.

Heisann!  I dag så har jeg ikke gjort så mye, bare vært nede på butikken og kjøpt noen skolen ting. Ellers er det en helt vanlig, kjedelig dag for meg.. Akkuratt i dag så har jeg null inspirasjon så derfor har jeg ikke blogget før nå. Nå har jeg nettopp laget frukt salat og pizzaen står i ovnen, dette blir et kort innlegg for jeg må snart spise. blogges :-)


ELSKER DENNE GENSEREN

spørsmålsrunden - video

Trykk på tannhjulet, og så på 750p HD for mye bedre kvalitet!

Hva synst dere?

forsinket

Hei, dere! Nå kommer en dårlig nyhet, desverreeee. Vi har spillt inn spørsmålsrunden, men den trenger såååå lang tid for og lastes opp på youtube. Derfor kommer videoen ut i morgen, vi LÅVER. Kommer og til å ta mange nye bilder imorgen :-) SNAKKES DA.

god morgon !

Hei :) Nå har jeg nettopp dusja og sminket meg. Senere i dag så skal jeg bort til Matilde og svare på spørsmålsrunden, og sikkert ta nogen bilde. Spørsmålsrunden kommer rundt 6 tiden tror jeg. Det kom veldig mangen spørsmål i går så kansje blir det 2 deler. Snakkes <3
SPØRSMÅLSRUNDE

Heei ♥ Nå skal jeg om Matilde sette i gang en spmørsmålsrunde hvor dere kan spørre om hva dere vil så skal vi prøve å svare på det meste. Vi kommer til og svare på video i morgen viss vi har fått inn nokk spørsmål. Det er bare og spørre, snakkes!


gammelt bilde fra i sommer. 

baack

Hei, dere! Nå skal jeg begynne og blogge igjen, faktisk. Men denne gangen ikke alene. Jeg har ikke laget ny blogg med en annen, men skal begynne og blogge på denne bloggen, sammen med Kristine ♥ Hun kommer til og blogge når det passer henne. Denne gang skal vi IKKE bli lei, skal prøve så godt vi kan og blogge om mye. Vi skal og legge ut en spørsmålsrude senere idag, så svarer vi på den i morgen på video. Håper på maaange spørsmål, til både meg og Kristine :-) 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits