slutterrr

Hei!   Det har blitt sånn opp og ned, men nå slutter jeg. Jeg slutter fordi jeg har som sakt en blogg til men Birgitte. Vi har hatt en sykt lang pause, men nå har vi begynnt igjenn. Dere kan lese bloggen -HER- håper dere vil følge oss der♥weheartit - inspiration-weheartit

♥hva synst du?

The pictureee

hva synst du om bildene?This day

Hei! Idag har jeg vert med verdensbeste Kine, vi har selfølgelig tatt bilder. Det var akkurat ikke det beste veret, pga vind. Fikk tatt noen bilder. Her er hvartfall eit bilde av meg, og om dere vil se så kommer det mer av kine, og kine og meg.♥Vil dere se resten av bildene? 
 

@Summer 2011

Hei! For tiden så kjenner jeg at jeg savner sommeren, nå for tiden er det bare vind og regn. Kunne egentlig hatt vinter og, tenk så fint med helt hvit snø og en mørk himmel med stjerner, herliiiiig!
savner du sommer?

Mistletoe


favorite song♥

picturee - chocolatehva synst du?

a factory?

Hei!    Idag har jeg og Marit vert ute og tatt bilde. Vi fant seriøst en perfekt plass, og veldig skummel, (haha). Ble ikke så mye bilder av oss, men mer av bygningen. Det har alså vert en fabrikk der før, men den har blitt lagt ned, for lenge siden. 

♥hva synst du?

Take a long brake

Seriøst, jeg får ikke til det med blogging, har ingenting og skrive om osv. Derfor tar meg en pause fra blogging en god stund. Vet ikke om jeg kommer tilbake eller ikke.
Photoshop cs3 gratis

Det var noen som spurte hvor de kan finne photoshop CS3 gratis, jeg skrev at jeg ikke husket men så sa tiril at jeg kansje hadde funnet det på hennes blogg, og det var det jeg gjor. Kom bare ikke på det. Med det samme la hun til linken, så her kan du laste det ned gratis:    Her :-)


♥  - random bilde, fant ikke noe som passet.

♥har du photoshop cs3?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits