10 ting jeg hater

♥ insekter, det er noe av det ekkleste / skummleste jeg vet om.

♥ gå ute om kvelden, når det er mørkt.

♥ når macen min klikker totalt, altså den er ødelagt men skal få ny snart.

♥ reklame på spotify, det er vell noe alle hater?

♥ regn når jeg er ute, men når jeg er inne ELSKER jeg regn.

♥ fjortisser, som virkelig er fjortisser. Ikke missforstå, jeg mener sånn sikkelig fjortiss da. 

♥ åh, noe som irriterer meg noe så sykt er når noen skrive feks sånn her "ut og drikke idag, party all night, YOLO" VET DERE HVA YOLO ER? tror ikke det.

♥ jeg hater at macbooken min og iphonen min er knust:(

♥ når folk sier at Justin Bieber er gay. Han kan få mer jenter enn dere gutter kan få på mange år:*:*:*:*

♥ bad hair day, makeup day. Noen som er enige i noe av det? 

tierd girl.Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Birgitte. Noe som jeg hater er og gå ute om kvelden alene, det er sykt skummelt, haha. Vi var ute og tok et par bilder, men de har Birgitte, så jeg legger de ut i morgen om jeg får de da. Nå ligger jeg i sengen med macen og hører på rolig musikk, aah liker og være tilbake i min seng ♥ Er sååå trøtt etter klasseturen, så sliten. Gleder meg til og såve nå, jeg. 

Noen andre som blir fort trøtte? hihi. 

Hjemme

Heei dere ♥ Nå har jeg komt hjem fra klasseturen, kan ikke si at været var så bra da vi sykklet bort i går. Regnet helt sykt, og var iskaldt + vind. Vi sykkelt nokk i sånn en time eller mer. Ble såå lettet da vi kom frem, så var det bare kos med klassen. Haha, jeg og Malin måtte ta noen Justin Bieber sanger i gangen, kunne ikke la være vet dere. I dag stod vi opp i åtte tiden, og gikk og spiste frokost, etter det var det rett inn på rommet og stelle oss, pakke & rydde. Når vi ble ferdige med det, var det en LANG gåtur til steinkjerringa, aah døde nesten. Tok ikke lang tid hjem hvertfall. Senere skal jeg være med Birgitte, kommer innlegg i kveld.

 

Hva gjør dere?


yesterday

Heei ♥ I går da jeg og Malin stod opp spiste vi forkost, og gikk og sminket oss. Haha, så fant vi ut at det var "miljødag" ellerno sånt. Så da var det gratis tog som kjørte, og hvorfor ikke ta tog til Stavanger på macdonalds og deli de luca? Først gikk vi på macdonalds og etter det, på deli de luca. Seriøst, jeg elsker begge delene, himmelen for meg, haha. 
Når vi reiste hjem med toget, var det mange helt fra Tromsø som skulle komme og se på viking mot tromsø, i Stavanger. Var sykt gang i toget hvertfall! Når vi kom til togstajonen "jåttåvågen" der stadionen er, så var det viking supportere ut forbi toget og der tente de opp sånn fakkler med farger, DAAA var ikke Tromså så tøffe lenger, hahah jeg døde. 

Hva gjorde dere igår?

headerplease.

Hei deree! Nå har jeg lagt ut ønske på headerplease, om og få en header. For dere som ikke vet hva den siden er, så er det sånn dere kan legge ud bilde av dere selv og skrive hvordan dere vil at headeren skal se ut så er det noen helt frivillige der ute som lager header til deg. Det er syykt mange gode der!!  Anbefaler det virkelig. Du kan og lage header til noen, om du vil :-) Håper på og få en header fort som mulig.hva gjør dere?

Resultat

Heei! Nå har jeg tatt bilder av linsene, så nå får dere se bedre bilder :-) Snart stikker jeg og Malin ned til søsteren min, der vi skal sitte barnevakt. Vet ikke heelt om det kommer mer innlegg idag, men kanskje! Må se hva jeg får tid til. Snakkes kanskje senere da ♥

hva synst dere?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits