new weekend

Endelig er det helg!  eller, har jo vært hjemme hele uken uten idag. Men nå får jeg endelig gå ut, wohoo♥ Denne helgen skal jeg bli med judith og sitte barnevakt. Skal bare chille og lese blogger i kveld.


webbcamera bilder! haha

♥hva skal du i helgen?

@old bike

hva synst du?

- noen spurte om link til photoshop CS3, og det er ikke gratis, eller jeg fant en kode der jeg kunne laste det ned gratis, men jeg husker ikke hvor jeg fant den, desverre.

nice day..

Or not? Dagen min går egentlig til bare pc å tetris idag og.  Jeg er forsatt syk, men har faktisk lyst til og gå på skolen (!!!). Fikk vite igår at de på skolen hadde swing øving, glad for jeg ikke var da, haha!

Er du syk?

Jeg vant!

Haha, jeg er seriøst overlykkelig. Jeg vant konkuransen til http://kinefotball.blogg.no ♥ tusentakk!    
meg og kine en gang i vinter

♥Var du med på konkuransen hennes?

pictureee


ingenting og blogge om for tiden, så legger bare ut ett bilde. 

♥hva synst du?

Good morning!

Nå sitter jeg her og er syk. Med det samme skal jeg til tannlegen klokka 1 på Bryne. kansje jeg får av tannreguleringa? Eller var det neste gang. Håper jeg får av idag. Denne dagen kommer til og bli så sykt kjedelig, hater og vær syk . Kommer nokk bare til og sitte på pcen hele dagen, og skulle egentlig på sånn komf greier. Men nå slipper jeg, wuhuu!
sol idag, faktisk.  (gammelt bilde)

♥hva skal du idag?

Ny header

Endelig har jeg fått ny header, og denne gangen var det Kinefotball som lagte den. Jeg ble sykt fornøyd, Tusentakk♥

hva synst du?

Pictuuuuuuuuuuuuuure

hva synst duuu?

Redigerings program

Mange lurer på hva redigerings program jeg bruker ,og da tenkte jeg og bare skrive det her i steden for å si det tusen ganger.  Jeg bruker alså photoscape, photoshop & picasa. Bruker egentlig mest photoscape, det er enklest og best :-) hva redigeringsprogram bruker du?

Long or short hair?

Hei!   I sommer så kom jeg på at jeg ikke hadde klipper meg på ca 1år, håret var helt flisete. Jeg husker at jeg grudde meg sykt til å klippe meg, fordi frisøren måtte ta alt som var flisete. Nå har jeg egentlig ikke så veldig langt hår.

Før: 


Nå:

har forandret meg en del siden det første bilde, haha!

- blir desverre ikke mer blogging idag, skal ut og "spille" fotball med daniel. Han har blogg: Rudastitori  (ikke vanlig blogg akkurat) haha!

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits