lekser, lekser, lekser

Nå holder jeg seriøst på og bli gal!  Sitter her og prøver og gjør leksene, men selfølgelig så går jo ikke det når jeg har facebook i nærheten. Klarer ikke og logge ut engang, da logger jeg bare inn igjenn. Har forresten sittet hele dagen med leksene, men har ikke gjort en dritt. What a boring life.


lekser, lekser, lesker!

Noen som sliter med det samme?

waterpondHvordan redigere "stars textures" i photoscape

Hei!  Fikk noen spørsmål på facebook om hvordan jeg redigerte starstexture. Jeg prøvde og forklare men det gikk ikke så veeldig bra.  Da bestemte jeg meg for å vise det på bilder :-)

Først går du inn på google og søker på stars textures:
 


Så velger du eit bilde du vil ha. Du må ta det i full størrelse. 

Etter så går du på photoscape og inn på "rediger" og velger eit bilde du vil ha stjernene på. Så trykker du på "objekt"
Så går du på den lille firkanten og går helt opp der det står "bilder"  så går du inn og velger det stjernebilde du valgte og legger det inn.  Så for og få det mer usynlig så må du justere på "tetthet"  det kommer fram når du har lagt det inn. Så velger du bare hvor usynlig du vil ha det. Og etter så drar du det utover hele bilde så er du ferdig :-)
og sånn ble resultatet: 
♥fikk du det til?

 

Starstexture

Satt her og redigerte litt bilder og leste blogger. Har noen andre enn meg merket at "starstexture" har blitt veldig populært for tiden? Synstes det er litt kult på bilder, passer liksom på alt. Tenkte jeg skulle prøve det selv, men ble ikke så veldig fornøyd akkurat.  


hva synst du?
har du prøvd på det samme?

bieberfever!

Kan tippe halve verden har bieberfever akkurat nå, og sitter og hørrer på sangene hans. Fatter ikke hvordan han har klart og bli så populær på noen få år, helt sykt! Jeg har selfølgelig kjøpt filmen never say never og har sikkert sett den 10 ganger, men er enda ikke ferdig med den, kommer aldrig til og bli det.

- Den dagen han kommer til norge, kommer jeg, uansett hvor♥  


hva synst du om Justin Bieber?

i'm back!

Får en stund hvertfall.  Nå har jeg allså bestemt meg får å begynne å blogge på denne bloggen litt. Kommer kansje til og forsette lenge, eller kansje bare i noen uker. Det er fordi jeg har en til blogg - birgittematilde og der har vi bloggpause, som vi har hatt veldig lenge! Jeg har begynnt og kjenne at jeg savner blogginga litt. And now I am back♥

hva synst du?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits