redigeringFølte bare for og legge ut et sommerbilde, har så lite og gjør så hvorfor ikke redigere bilder? Jeg er akkurat ikke verdens beste til og redigere heller. Skulle ønsket jeg var bedre! Har heller ikke så mye av redigerings program, brukte photoscape før, men nå som det ikke funker på macbook så bruker jeg picasa, iphoto (som bare er for mac), og jeg prøøver og få til gimp, men sykt avangsert daa. Noen forslag på noen gode redigerings program? :-)

questions

Hei!  I dag gikk jeg igjennom kommentarene, og såg at det var et par spørsmål, i steden for og skrive det i hvert innlegg så tar jeg det bare nå:-)

Har ikke l0ve og sånne sko? Haha, jo. Var faktisk der vi fikk ideen om og kjøpe de fra, var jo i England så fant vi akkurat den butikken dagen etter vi så de.


bilde fra l0ve.

Kan du legge ut bilde av extensiona bak fra, før og etter? Ja, selfølgelig :) Men jeg legger det ut i et eget innlegg.

Hvordan får du rosa icon på macbooken?  
Jeg er desverre ikke den beste i og forklare.. Men dere søker bare på google, så finner dere det ut! 

Er det ekte tattovering? eller leke tattovering? Det er selfølgelig ikke ekte, men det er ikke sånn du kjøper i butikken heller. Det var ei bod i England, der du kunne velge ut en tattovering du ville ha, så tok det noge sånn blekk ellerno, vet ikke helt hva det var. Men har forsatt litt igjen fra den. Er en god stund siden nå! 


bilde ble tatt når vi var i England. Har ikke sååå mye igjen av den nå, haha.
Noe mer dere lurer på? Just aask.

jeg lever

Heei!  Sorry for syykt dårlig blogging i det siste, men jeg har bare ikke klart og komme inn i blogginga siden England osv. Jeg skal prøve og få til å lage en video i fra England. Nå går det mot slutten på sommerferien, kan ikke si at jeg akkurat gleder meg til skolen begynner igjen. Husker forsatt  hvor lei var var i slutten av året, og DEN inspurten vi måtte ha før vi sluttet. Orker nesten ikke tanken på skolen en gang. Har til og med blitt satt nye regler, nei huff nå slutter jeg. noen ANDRE enn meg som ikke gleder seg til skolen? haha.

loveya baby

Hva synst dere om bilde?

extensions fra luxushair

Hallo :-)  Får to dager siden, bestemte jeg meg for og kjøpe hairextensions. Var veeldig i tvil på hva slags farge jeg trang, så jeg sendte inn bilde av håret mitt og fikk svar. Hadde sendt inn bilde to ganger før, og da sa de i fargen lyseblondt, men denne gangen når jeg sendte fikk jeg mørkeblondt. Ble heelt frustrert, så jeg valgte og satse på lyseblondt. I dag fikk jeg det, og dere skulle bare viiiisst hvor mye jeg var i tvil. Var så redd for at fargen var helt feil. MEN den passet, lykke♥♥ Ble veldig fornøyd med håret. Tok ikke alle clipsa i, men skal gjøre det i morgen. Håret mitt er så tynt at jeg nesten ikke får plass til alle. Men skal nokk få det til! Jeg har forresten i fargen #613 og 50cm.homeee

Heei! I dag kom jeg hjem fra legå. Hadde glemt helt av bloggen, fatter ikke hvordan det går ann, eheh. SELFØLGELIG klarte jeg og glemme noe igjen, og denne gang ble det kameraet mitt, great! Får det uansett tilbake på søndag, får klare meg til da. Kommer et innlegg senere og, stay tuned♥
camping

Heei!   Omtrent i 12 tiden reiste vi bort til legå. Når vi kom frem gikk vi nesten med en gang ned og badet (!!!!). Var sikkert minus grader ooog regn, haha. Men det var hæærlig og få badet, og det var jo innsjø og da. Så nå sitter vi inne i campingvogna og er nydysjet♥ Snart skal vi spise, og etter på blir det vaffler, vi likeeer.


bilde fra en dag

barnevakt

Hallo! Nå sitter jeg her med Malin. I morgen skal vi til legå, altså en campingplass som de har campingvogn på og jeg kommer til og blogge :-)  I dag satt vi barnevakt for syskenbarna våres, noen som vil se hvordan det er å ha oss som barnevakter elleeeeer???? 

 
100% seriøst altså.

homee

Heei!   Kom hjem fra England i natt klokken ett, eller noe sånnt. Flyturen gikk veeldig fort, hadde nettverk da heheh. For en stund siden begynnte jeg og legge inn bildene, meen tror dere at jeg gidder mer nå? nei. Har bare lagt inn tre bilder, og nå gir jeg seriøst opp. Der er såååå tregt. MEN; jeg skal lage en video i plassen for bilde innlegg, og det er ikke noe stress, og det tar ikke lang tid. Stay tuneeeeed♥ Skal lage en innkjøpsvideo og, en dag jeg for tid/gidder.  

new shoes

heei!! I dag kjørte vi til stonehenge og var der litt. Sikkert alle vet hva det er? De steinene, haha. Etterpå kjørte vi hjem igjen og skulle gå å spise en plass. Etter vi hadde spist gikk vi litt rundt i gatene osv.. Sååå fant jeg og Marit noen syyykt fine sko, at vi bare måtte ha de, eheh.. I morgen klokken 11 om morgningen blr det London babyyy.

åå, så sykt fine!

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits