hverda'n

Heei!  I går var jeg såå sliten etter og såve i teltet. Klarte og ødelegge macen min, på vei hjem fra Birgitte, well done! Får hvertfall ny på forsikring. Senere på dagen var jeg med Malin og satt barevakt for søskenbarna våres, såå blir det barnavakt for søskenbarnet til Malin i dag. Blir nokk koselig :-) hva gjør dereeeeee?

summeeer

Heei!   Hæærlig vær ute nå, summerfeeling! I dag skal jeg og Birgitte såve i telt, hoss henne, blir nokk koselig. Nå er det bare 12 dager til England med Marit, klarer seriøst ikke og vente me, såå exited. Gleder meg så til og bare få gå i den fantastiske byen, London♥ Gleder meg mest til London eye ooog primark, kan ikke bli bedreee. Skal låve dere masse bilder!!!!! 
 

dipdye

Hallo!   Idag tok jeg og Birgitte dipdye i håret. Vi brukte altså rød konditorfarge, og bare litt vann i håret. På mitt hår ble det rosa, men på Birgitte sitt så ble det mer rød-ish fordi hun har mørkere hår enn meg. Jeg har da gjort får tredje gang, men de andre gangene ble de mer rødt, hadde jo mørkere hår før.  Noen andre som har prøvd dipdye? :-)


det er ikkje så langt oppe som det viser på bilde, eheh.å så fornøyd


curls

hva synst dere?

chille dag

Hallo!   I dag har jeg vært med Marit, og er forsatt med henne. Vi har vært ute, sett film laget video, som vanlig. Selfølgelig var vi nede på butikken og kjøpte snacks, og faktisk tok på oss heltdressene. Husker så godt den tiden vi gikk ute med heltdressene på, og tok hoppe bilder, aw. Nå sitter vi og chiller med Justin Bieber musikk, got to love it♥♥ 

 

belieber - words


♥ 

sick

Hallo!    Idag har jeg bare vært hjemme, det er såå typiskt at jeg bler syk med en gang sommerferien begynner, utrolig kipt. Holder seriøst på å dø, jeg har vondt i heele meg. Jaja, glad det er regn ute, sånn jeg ikke går glipp av noe, ehehe. Håper på å bli frisk til uken, kaan bare ikke gå glipp av noe.. Orket ikke og bli med på sanktans feiringen heller, da hadde jeg bare ha pint meg selv i regnet og latet som jeg var glad. Har enda ikke fått inn at det er sommerferie, følest ikke sånnt ut. 
Young, Wild & Freehva synst dere?

photos

Hei!  I går var jeg først med Kristine etter skolen. Vi gikk ned til coopen og kjøpte is, siden det var siste skoledag, hiihih. Etter det gikk vi opp til henne og tok noen bilder ute.  Nå ligger jeg i sengen og bare slapper heelt av, sikkert ingen som kommer til og lese dette innlegget nå så sent om kvelden, haha. Snart skal jeg hvertfall legge meg, så reiser jeg til klepp i morgen til Iselin♥
Hva synst dere?Summer

Sykt så noen skulle klikke helt i det innlegget om "mine meninger". Var ikke ment at jeg skulle si at jeg hadde det vondt, får det har jeg ikke. Poenget var at det er bedre og snakke med venner/familie enn og legge alt ut på nettet. Såklart forstår jeg noen, som sliter veldig mye og må ha en plass og legge ut følelsene sine på. Å forresten; Ingen av meg og suzanne var wannebee hverandre, vi ble enige begge to! Helt sykt som noen klikket.  MEN, nå er det sommerferie, hææærlig♥ Skal bruke sommerferien på og være med venner, England og slappe helt av. 

GOD SOMMERFERIE ALLE SAMMEN!!!!!

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits