Ja, jeg har pause

Heihei!     Fikk spørsmål om jeg ikke hadde pause lenger men ja, det har jeg. Men dere la nokk ikke merke til at jeg sa at jeg kom til og legge inn noen små innleg av og til, får det kommer jeg faktisk til og gjør, og jeg sier selfølgelig ifra når jeg er helt fast tilbake!    Neste uke og i helgen kommer det uansett ikke noen innlegg, fordi jeg skal på en fotballcup imorgen.Har du pause med innlegg av og til?Summer!

♥Nikon D3000
Jeg tar en pause.

Hei!    Ofte så tenker jeg " jeg orker ikke mer, jeg slutter!". Det blir så veldig stress i sommer og blogge når jeg skal på ferie osv, jeg vill liksom bare slappe av litt og ikke tenke på blogg for en stund. Kommer sikkert til og legge inn noen små innlegg av og til.    Jeg er forsatt her!GOS SOMMER VIDERE!

Spørsmålsrunde

Hei!    Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Jeg har aldrig hatt det før så tenkte jeg kunne ha det. Kommer nokk til og svare på Torsdag.


JUST ASK!

Bloggfri

tar bloggfri idag, kommer tilbake imorgen! :-)
Summer 2011

Det har blitt en herlig start på sommerferien!  20 grader ute, grilling og sol. Elsker sommer♥ Har forresten vært på bryne idag, men jeg kjøpte bare en bikini. 


haha, leggesene oppå sokkene!


Vinter til Sommer

Husker dere da jeg la ut eit bilde av den store busken som vi hadde? Jeg tok bilde får og vise hvordan været var, og nå har jeg tatt eit nytt bilde i sommertiden, vill du se forskjellen? here is it!


dette var i vinter, hadde sikkert ikke komt snø. 


dette er nå, forskjell?Sommerfølelse?

Nei, det har jeg ikke! Det er ikke sol ute engang, føler egentlig at dette er en langhelg. Skal ikke sommeren ha sol, og varmt ute? Det er det hvartfall ikke her på jæren. 


sånn skal det se ut!   - bilde er tatt fra igår

har dere sol?

Hvorfor matiildefotball?

Egentlig så var det ikke jeg så kom på navnet. Det var Kinefotball  som tipset meg navnet. Jeg trodde ikke at det va ledig derfor bare prøvde jeg, og jeg fikk det. Føler meg veldig "wannebe" haha!

Picture - Flower powerhva synst du om bilde?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits