kommer ikke over det

Heei!   Idag på når jeg stod opp,   timene på skolen, frimenuttene, hjemme osv, har jeg baare tenk på Justin Bieber, sorry for mye snakk om det nå. Men dere veet ikke hvordan jeg har hatt det (ja, hørrest ut som noen har dødd, eheh) dere skulle bare visst hvordan det er når den kjendisen du ser mest opp til, og har følgt fra starten av er i ditt land, og har gratiskonsert. Helt sykt at jeg ikke reiste, men mamma og pappa måtte jobbe, og jeg spurte sikkert alle tantene mine osv.. Nå har hvertfall mamma og pappa lovet meg konsert, så jeg får gå på to konserter med Justin Bieber, altså fordi de er skilte. Og heelt seriøst så satt jeg hjemme og gråt.. men; TUSENTAKK til dere som forteller meg hvor mye jeg fortjene og møte Justin Bieber, betyr såå mye! Vet ikke helt hva jeg skal si når venner/bekjente skriver det til meg, men dere må bare vite at jeg setter utrolig stor pris på det, tusentakk igjen♥♥


dette var meg igår, UTEN sminke.

verste men beste dag

Hallo!   Sitter hjemme med nedtur, nesten alle reiser til Oslo for og se den mest fantastiske gutten i verden, Justin Bieber. Utrolig heldige som får se han i virkeligheten, mitt største ønske hvetfall. I går satt jeg og så på direkte sending fra utføre hotellet der han bor får natten, og jeg ventet hele tiden på at han skulle komme ut eller noe, satt sikkert i en time og så på hylende fans. VAR SÅ MESUNNT. Men såå kom han ut ca klokken 20:48, jeg fikk nesten ikke puste, og selfølgelig begynte jeg og gråte, jeg gråt meg i hel. Kunne gråtet hele dagen idag, har komt ut et par ganger, kommer sikkert mer. Jeg prøvde absolutt alt, for og reise. Pappa låvte meg at vi skulle reise i september når han kommer med skikkelig konsert, kan ikke vente. Begynner nedtelling snart jeg. Må forresten bare si; Kos dere alle, som skal til Oslo idag for og få drømmen deres oppfyllt, og husk; #neversaynever. ♥ Det lærte jeg den dagen når Justin Bieber startet og followe meg på twitter, glemmer aldrig den dagen.


skal lese denne ut idag, uansett.

sånn her kommer jeg til og sitte i hele dag.  Måtte forresten ha på meg I ♥ Justin bieber genseren idag, dagens høydepunkt.

Noen som skal?

Justin Bieber på vei til Norge

KOS DERE ALLE SOM SKAL TIL OSLO I MORGEN FOR OG SE JUSTIN BIEBER, JEG ER MESUNNT.  Jeg kunne ha gråtet meg i hel for jeg ikke får dratt, helt sykt at han er på vei til Oslo nå, og at han har skrevet på twitter at han skal ha en "secret concert", jeg mesunner seriøst alle som skal der, tipper de får se han ++.  Nedtur hele dagen i morgen, flott. Sitter bare og venter på at noen skal ringe meg og si at jeg har vunnet en av mange konkuranser jeg er med i, om og få bli en av de utvalgte publikumet. Kunne ikke blitt bedre hadde det skjedd, #NEVERSAYNEVER ♥noen som skal til oslo? eller er veeldig jelly?   forresten; dere så liker Justin Bieber børr hørre den nye sangen "die in your arms" elsker den!

søndag - bilder

Heei!  Idag har jeg vært med Rebecca, veldig koselig nå som vi ikke har vært med hverandre på år og dag. Vi har snakket, hatt latterkrampe og tatt masse bilder! Må gjentas, garantert♥ I morgen skal jeg til kongeparken, har ikke vært der på lenge, og nå tårer jeg hvertfall og ta berg og dalbaner. Legger ut noen bilder fra idag; 
♥nydelig!

pen da

hva synst dere om bildene?

birthday

Hallo!  Nå har jeg nettopp komt hjem fra familie selskapet til Malin. ENDELIG HAR HUN FÅTT IPHONE, var på tide. Vi hadde på vannslangen og tok masse bilder med søsteren og søskenbarnet våres. Skal selfølgeliiiig legge de ut, litt senere. Var forresten og la av noen sko på skobutikken, trengde de virkelig åsså er de så fine♥  Resten av dagen skal jegbare chille, selv om det ikke er så mye igjen, skal prøve og legge meg litt tilig, ehe. 


♥ min kjærlighet


Hva har dere gjort idag daa? 

Bilder fra idag


fin hæ


peeen!!

Har bare chillt hele dagen, solet oss, spist is og høyrt musikk, hæærlig♥ Håper på like fint vér i morgen og, da blir det shorts igjen da, got to love sol. Faktisk så er rogaland Norges varmeste plass, nå for tiden, eller igår og idag hvertfall. Det var til og med varmere her enn det var i Tyrkia, oh my gad. Nå vil jeg bare bli brun, men får det nesten aldrig til, må begynne og ta mer sol, haha.

it's sun today

Hallo!  Haha, føler at jeg har hver overskrift om sol, blir aldrig leei.  Idag har jeg og Marit bare ligget ute på tarassen og solet oss, det er så vaaarmt, klarer nesten ikke og ligge der en gang. Fikk ikke tatt noen bilder siden kameraet mitt er tomt får størm, så finne selfølgelig jeg ikke laderen til kameraet, standaar.  Nå nettopp gikk Marit hjem for og spise, så kommer hun snart, da blir det musikk♥


meg og birgitte i lyngdal.

Hva gjør dere idag?

Inspirasjonsvegg

Heei!  I to dager har jeg og Marit holdt på med et hjerte inspovegg. Jeg flyttet rom over til det ved siden av, fordi jeg ville ha mindre rom, osv. vi begynte bare og lage en liten inspirasjon på et lite ark. Så var Marit så smart at hun kom på at vi kunne lage et hjerte inspovegg. Vi er snart ferdige med og fylle hele hjertet, men ikke heelt ferdige, forsettet litt idag, så nå har vi bare en liten del igjen♥Har komt litt lengre enn dette. 

hva synst dere?

sommer dag

Heei!  Dere aner ikke hvor varm jeg er nå, det er hele 23 grader ute nå. Etter jeg har blogget så skal jeg gå å ta på meg noen mer ikke-så-varmt klær, døde nesten når jeg gikk hjem fra skolen. Om 15 minkommer Marit, skal helt sikkert ta bilder ellernoe. Legger det ut etterpå, om vi tar noen :-) Skal kanskje få til innkjøpa fra Lyngdal, ooog en vurdering!!


kult vindu bilde y0.

Hva skal dere idag?

hjemmee

Heei!   Kom hjem fra Lyngdal i 6 tiden ellernoe sånt. Kom hjem til grillmat, mitt i blinken på denne soldagen♥ Nå sitter jeg bare og slapper av, og skal se noe frustrerte fruer, søndager vet deree. Tok mine siste bilder idag i lynddal, ikke så mange daa.Hva har dere gjort i helgen?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits