no summer without strawberries

Heihei!   Alle trenger sommerfølelse en gang i blant. Nå som sommerferien kommer snart så tenker jeg på sol,bading og selfølgelig jordbær. Seriøst jeg elsker det!♥  


No summer without strawberries♥

Noen andre som elsker det?

How do you do it?

haha!  Hver gang jeg skal blogge så går jeg inn på bildene og ser på mappene og finner ut hva jeg skal blogge om. Viss jeg ikke har tatt bilder og vet hva jeg skal blogge om. Det er allså sånn jeg starter blogginga!  Føler liksom at jeg får mer inspirasjon når jeg ser på bilde, så kommer det bare opp hva jeg kan blogge om. Er jeg den eneste?

Where is the summer?

Heihei!   Sommeren kommer altid så sent på året. Men av og til så er det sykt varmt ute. Men nå, bare regn! Snart er det sommerferie, så vi alle håper at det blir sooool. hva synst du?

Løsvipper - hot or not?

Jeg skal prøve løsvipper en dag!   Det er noen som passer det og noen ikke.Hva synst du,Hot or Not?

Jeg starter!

Heihei!  okei, gidder ikke å vente mer, jeg starter igjenn!  Som sakt så har jeg ikke kamera. Linsa til kameraet ble ødelakt, men det er på fiksing. Jeg kommer til og legge ut bilder så jeg har på pcen helt til jeg får det tilbake, men viss jeg tar bilder med en venn så legger jeg det selfølgelig ut. 


Nikon D3000♥


Vinter design?

Heihei!  Som dere ser så har jeg vinter design nå. Jeg skal selfølgelig endre på det, men først må jeg få tilbake kameraet mitt som er på fiksing. Så skal jeg snart begynne fullt igjenn, og ta mange bilder! Kjenner jeg savner og ta bilder og blogge på min egen blogg. Som sakt har jeg en til med en fantastisk jente. Men føler liksom at det er bedre med en alene så du kan bestemme over å gjør hva du vill. Uansett så skal jeg ikke slutte på birgittematilde.blogg.no .


vinter sier jeg!              Stay tuned, kommer snart tilbake på fullt!

Har du vinter design enda?
 


 

Good morning!hva synst du?

Endelig fant jeg deg!

Heihei!  Jeg hat gått uten kameraet mitt sikkert i 1 månde. Jeg fant ikke laderen til kameraet, men igår så fant jeg den inni ett skap,haha!  Skulle egentlig bruke det i komfen til Adriane,men jeg fant ikke den til da..


Nikon D3000


 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits