Svar på spørsmål

Hallo!   Idag såg jeg at jeg hadde fått noen spørsmål, så jeg svarer bare på de nå.

Hva slags redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker helst bare photoscape, elsker deet.
 
Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon d3000, eller jeg brukte det. Som sakt, solgte jeg det til pappa og skal kjøpe nytt etter komfen min som er om to uker. Hvor redigerer du videoene dine? Jeg redigerer de i windows movie maker, men når jeg fikk pcen så var det bare den nyeste versjonen som var innpå, så jeg lastet ned den gamleste fordi det er mye enklere og mer effekter osv. Du kan finne den HER.

Hvor kjøpte du Iphone dekselet ditt? Jeg kjøpte Iphone dekselet mitt HER. Litt gammelt spørmål, men bedre sent enn aldrig, haha. 

Hvor kjøpte du den grøne leppestiften?  Jeg glemte heelt av og skrive hvor jeg kjøpte den, haha. Men jeg kjøpte den på makestyle, og du kan finne den HER.

bilde fra l0ve.

Bruker du fargelinser? Haha nei, jeg bruker ikke fargelinser :-) Men jeg tror ikke øynene mine vil bestemme seg hva farge de skal være, i virkeligheten er de blå/grøn, men på bilder bler de av og te heelt blå, grå eller blågrøn. 

Hvor kjøpte du I ♥ Justin Bieber genseren?  Jeg kjøpte den på ebay, altså fra utlandet, syyykt billig! Du kan kjøpe den HER. Fikk noen svar? :-)

sundaay

Heiaaa!  Idag våknet jeg til soool, og noe med 20 grader, hæærlig! Nå skal jeg møte Kine på toget, så skal vi gå ned til idrettsplassen og se en fotballkamp, etterpå reiser vi hjem til hun og tar bilder som altid♥   ååh, har sykt dårig tid, så vi snakkes senere!hva skal du idag?

videooooo

♥Heiaa!  Noen andre som kjeder seg denne lørdagskvelden? Ikkje jeg, altså. Sitter hjemme alene, og bare er på facebook og har home alone party. Alle er på sånn der håndball turnering eller hytta, jaja, jeg får vell overleve en dag uten venner. Sånn her skjer når jeg kjeder meg, bare sånn btw; 


omg, glemte helt og redigere sånn at "matiildefotball" passet inn, haha uuups.

hva gjør deree? :-)

Langhelg

Hallo!  Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen, etter en laang dag. Alle dagene går så sykt fort, men tydeligvis ikke denne. Vi måtte plukke søppel idag, og gjett hvem som var plukkeren?!?! moaaah:*  Serriøst, det var drit ekkelt og det var til og med regn.  Nå er det hvertfall langhelg, og jeg skal egetlig ikke noe spessielt denne helgen, skal hvertall sove over hoss Judith imorgen, så skal jeg være med Maren på Mandag eller noe sånt :-) 


haha, gammeeelt!!

hva skal du i helga?

ny leppestift

Hei!  For et par dager siden bestillte jeg en leppestift, som jeg hentet igår i posten. Leppestiften er knæsj grøn, men blir en skikkelig fin rosa/rød farge på. Fikk ikke tid til å blogge når jeg kom hjem, så da ble det bare idag. Norsk tentamen

Hallo!  Nå sitter jeg på skolen og har tentamen, jeg skal skrive om det jeg vil bli i fremtiden og hva skole jeg vil gå på osv. Skal helt sikkert bli ferdig til klokken 12, skal hvertfall prøvee. Etter skolen går jeg og Malin hjem til meg og glatter håret, så går vi opp til kjørken og tar komfirmatbilder.  


webbilde, fra når jeg var i Danmark i påsken. 

Hva skal du idag?

order

Hallo!  Idag har jeg vært med Birgitte, og vi passet tantungen våres anine♥   Idag sjekket jeg mailen min, og såg at det jeg bestillte ikke ble sendt før idag, og jeg får det sannsynlig vis om to dager, wohoo. Bestilte nettopp en ny kjole fra nelly, loove! 

Hva synst du?

Spørsmålsrunde

Heeei!   Nå tenkte jeg at jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde. Er en god stund siden sist, kan faktisk ikke huske sist gang.  Men bare spør, så svarer jeg når jeg har fått nokk spørsmål :-)

Noe dere vil spør om?

Samtale

Hallo!  Nå har jeg nettopp vært hoss marit, og hun hadde fått nytt speilrefleks, mesunnt!! Og nå, skal vi på elevsamtale, kan ikke si at det kommer til og så veeldig bra. Men nå må jeg gåå, ble veldig rask innlegg, blogger mer senere. Cyaaaa♥

Hva gjør dere idag?

22.04.2012

Halloooo. Akkurat nå sitter jeg egentlig bare og chiller, og skal sikker snart legge meg, haha. Idag bestilte jeg noe som jeg ikke spurte om tilatelse til av pappa, ups. Sier hva det er når jeg får det, om sikkert noen dager♥  Å akkurat nå fikk jeg et spørsmål om jeg kunne blogge om Ola Sirevåg, altså han spurte. Og jeg kunne bare ikke si nei, haha. Ola er en veldig snill liten gutt, som går i 8 klasse, og eelsker håndball. Jeg ble kjent med han får ett år siden i et selskap, så bare var vi meg hverandre etterpå. Han er forresten en stjernesanger, jeg er publikumet hans på skype når han føler for og synge. Versegod ola.


gotta love arkiv bilde.Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits