endelig påskeferie

Hei!  Kan egentlig ikke tro at det er påskeferie nå. I denne påskeferien her vet jeg egentlig ikke så mye hva jeg skal gjøre, i å med at nesten alle reiser bort. Skal hvertfall bli med Malin og familien hennes til en campingplass, der de har campingvogn og sånt. Om vannet ikke er frossent skal vi ut med båte og reise på piknik tur, haha. 

Etter påskeferien er det såå mye som skjer på skolen, nå som det er siste innspurt på ungdomskolen.  Vi har flere tentamener, prøvemuntlig eksamen, få vite hva vi kommer opp i, i den ekte eksamen, så blir det Justin Bieber konsert, og rett etter konserten når vi kommer hjem blir det eksamen, og etter eksamen skal vi på skoletur til evje, oog etter det har vi myye fri fra skolen. Da tar vi alt avspasering igjen og sånt. De siste måndene her kommer til å gå såå fort, og pludselig så står vi der siste dag på avsluttningsdagen med bunad osv. GLEDER MEG, men kommer jo til å bli trist da.


pen på skolen vet du;);) 

Hva skal dere i påskeferien?

 

Anbefaling

Hei dere! Siden jeg er såå hektet på å se på serier, så tenkte jeg å anbefale mine to favoritt serier. Begge to er helt sykt spennendes, det er sånn du kan begynne å gråte fordi det er trist, og du blir så betatt på en måte, haha. Jeg sitter og er helt med, gråter, ler, er redd, nervøs og alt det der. Det er helt sykt hva en serie kan gjør med deg. Men uansett, let's start!

Pretty little liars; Det her er en serie som handler om en vennegjeng som har en "beste vennine" (Allison) som dør, pga et mord. De begynner å få meldiger fra en som kaller seg for "A" og får mange trussler osv. "A" begynner å komme nærmere og nærmere, hele tiden. Alle de fire jentene finner forskjellige ting og begynner å finne ut av mye som har skjedd før da Allison levde. De finner filmer av de selv og finner ut at det er noen som har spionert på de i flere månder. Det skjer såå mye, og etter hvert finner de ut absolutt ALT. Spillet står for liv og død.  - Låver dere, den serien er det verdt å se! Tipper det er mange som har sett den, og 99% av befolkningen er fornøyd. 

The vampire diaries; Det her er en serie som handler om vampyrer, hekser og varulver. Det hele starter med ei jente som heter Elena. Hun har mistet foreldrene sine da de var i en ulykke for mange år siden. En dag treffer hun en gutt som heter Stefan. Etter hvert finner hun ut at han er en vampyr og mye annert forskjellig. Elena har og en "dobbelt gjenger" som heter Kathrine, og de er liksom helt like. Stefan har en bror som heter Damon, han er sånn "bad boy" eller hva jeg skal si, haha. Det er såå mye som skjer, foreksempel "for å bryte forbannelsen må dobbelt gjengeren dø". Alt det Stafan og Damon vil er å holde Elena trygg, men alle er derimot etter henne. Hun har to gode venner som heter Bonie og Caroline, Bonie finner fort ut at hun er en heks, og Caroline blir forvandlet til en vampyr. Alle de spiller på lag, men er aldrig trygge. 

Jeg mener det, dere som ikke har sett en av disse BURDE seriøst se. Jeg skal låve dere at ingen av de to kommer til å skuffe, du blir heelt hekta. Og jeg suger i å forklare, og da mener jeg suger. Disse seriene er tusen ganger bedre enn det jeg har forklart nå. Det sier bare litt. TAKE A LOOK GUYS ♥


noen som har sett en av de eller begge? Isåfall, hva synst dere?

video; reklamen

Helloo ♥ Som jeg sa så skulle jeg legge ut den der reklamen som vi lagte på skolen. I dag fremførte vi den, såå da jeg jeg vise den til dere :-) Håper på en good karakter hvertfall, men er faktisk ikke helt sikker på hva det kommer til å bli. Får bare vente og se! 

Nå er jeg med Kristine, og vi sitter bare og chiller egentlig. Vet ikke helt hva vi skal gjøre i dag, men finner nokk på noe. Forresten, takk for tipsa i forrige innlegg. Skal prøve på å gjøre aalt dere skrev der, haha. GOGOGO MAT!!! 

 

Hva synst dere?

chill day

Hellooo! Sånn generelt så elsker jeg søndager, sitter bare hjemme og slapper av med serier og sånt. Som dere vet lå Malin over, oog nå skal vi snart sette på filmen "frozen". Vi har egentlig sett den før, men det er en stund siden. Går snart tomt for film ideer, har sett nesten alle nå, haha. I dag er det forresten bare en måned til Justin Bieber konserten, fyysøren som jeg gleder meg! Drømte faktisk om at vi reiste å at jeg møtte venner som jeg har "møtt" på nettet, ååh det var så hærlig. 

Hva gjør dere i dag da? 

åhei igjen vinter

Hei dere ♥ Har desverre ikke fått tid til å blogge i dag, men jeg skal låve dere at helga skal bli godt brukt på bloggen. Skal ta masse bilder, og vurderer å lage en video :-) har dere noen tips om hva jeg kan lage video om? Gjerne kom med tips! I morgen rett etter skolen (som dere vet) skal jeg ta toget rett bort til sandnes sentrum for å møte pappa der, såå er det rett bort til ikea og kjøpe garderoben, finally. Ååh, blir hæærlig med god plass til klærna. 

Begynnte forresten å snø for ikke så veldig lenge siden, og det var faktisk syv grader i dag da jeg kom hjem fra skolen, så hadde egentlig ikke forventet snø i det hele.


Har ikke fått tatt noen bilder i dag, så da ble det dette bilde fra en gang i desember tror jeg, det var K-A-O-S her på jæren da! skolene og alt ble stengt, gatene var helt fyllt opp med bare snø, og da mener jeg bokstaveligtalt fyllt opp med snø. Husker det var sånn småå "stier" som var nedtrødd som folka gikk i da vi var på vei til skolen, men så fikk vi glad meldiga da. Om dere vil lese innlegge jeg skrev om den dagen kan dere trykke HER. 

 

paradise

Hallo :-) Snart skal jeg og Malin se gårdagens episode av paradise hotel. Synst ikke det var såå fine gutter iår, men det går. Og snaart er det helg, ukene går så sykt for for tida, oog da er det ikke lenge igjen til sommerferie, men først er det selfølgelig eksamen.. YES. Blogger mere senere, cya ♥

hva gjør dere i dag? 

skoleprosjekt

Hei dere ♥ På skolen i dag holdt vi på med et skoleprosjekt som går ut på å lage en reklame, der vi kan velge i mellom å ha film eller bare vise frem med plakater. Sist uke startet vi å filme litt, så i dag fullførte vi det! Senere kommer Malin og da skal vi redigere videoen ferdig, har bare første delen til nå. Om dere vil så kan vi legge den ut etter vi har vist den til klassen. Hååper på en god karakter! 

Haha, tok et par bilder på skolen under innspillingen;
så ble det vist et par bilder av malin da

Vil dere se reklamen når vi er ferdige med den? oog fremført den i klassen.

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits