mobilb

<3heiaa! idag har jeg bare chillet med Marit. Endelig er solen tilbake på jææren! Vi lå ute på tarassen og hørte på musikk, deiliig. Nå mobilblogger jeg pga jeg finner ikke laderen til pcen, lol. Men, imorgen reiser jeg til Danmark, så da blir det sikkert mobilblogging igjen. Kommer nokk ikke til og ta med pcen, så jeg får vell bare blogge på iphonen daaaa.

Hva har du gjort idag, så langt?

Påskeferie!

Hallooooooooo!  Endelig er det påskeferie, har gledet meg veldig lenge til ferien. På søndag skal jeg reise til Danmark, og skal være der i fem dager tror jeg. Kommer til og ha med pcen, så får vi bare håpe på at det er nettverk der. Vist ikke kommer jeg sikkert til og mobilblogge litt, vist jeg giddeeeeeer. CYAA BITCHES♥;-*hva skal dere i påskeferien?

tentameeen

Hei!  Nå sitter jeg på skolen sammen men Malin og gruppa, haha. Vi skal snart ha tentamen i engelsk. Dette går ikke braaaa. Jeg er helt sikkert ferdig når vi kan gå hjem, klokken 12. Snart påskeferie♥♥♥♥


 

øviiiiing

Dette innlegget skulle ha blitt postet igår. Noen andre som ikke fikk seg innpå bloggen?

Denne uken har jeg bare øvet på prøver og presentasjoner, gøy! Nå sitter jeg og gjør rle presentasjonen som skal være ferdig til fredag, og imorgen blir det tentamen i engelsk, wuhuu! Jeg hater serriøst og bare være hjemme og øve. Klarer meg hvertfall to dager til påskeferie, og fire dager til Danmark♥ 

 

My dream

Seriøst, noe jeg altid har drømt om er og bade med delefiner! Jeg mesunner absolutt alle som har gjort det, og jeg er helt fast bestemt på at jeg skal gjør det en vakker dag. I sommer var jeg i Spania, og det jeg hater aller mest er å angre på ting jeg kunne ha gjort. Foreksempel; Når jeg var i Thailand kunne jeg ha ridd på en elefant, men neidaa for redd. I sommer da jeg var i Spania kunne jeg serriøst ha badet med delefiner, meen neidaa. Jeg valgte å gå i eit badeland isteden for.. fucktheworld. 


Bilde fra Spania i sommer


This weekend

Hei!  Som sakt var jeg med Birgitte og Kristine denne helgen. Vi tok noen bilder ifra lørdagen, fikk ikke tid til og legge ut bildene på lørdag eller igår, så da jeg gjør det nå. Eller, har bare fått tilsendt eit bilde av Kristine, så resten kommer nokk i uka en gang.forresten; har dere hørrt den nye sangen til Justin Bieber? aah, loove♥ 

Right now


Kommer mer bilder senere av denne kvelden, eller imorgen. Dere kan vell se hva dette handler om??????♥

ha forsatt en fin kveld videre!


tonight

Heiaa♥  Idag vaknet jeg til sool igjen. Det minnet meg faktisk på at vi skal stille klokken idag? Summer time! Idag skal jeg være med Birgitte og Kristine. I kveld skal vi gjøre noe hemmelig, som ingen vet, haha. Blir hvertfall veldig koselig. Kommer nokk til og ta noen bilder, så da får dere se hva det handler om, hihihihi.

 

forandring

Noen som ser en forandring elleeer? Var hoss frisøren igår, og stripet håre blondt, ble egentlig veldig fornøyd :-)

nå:

før:hva synst du?

videooo

Hey!   Nå har jeg og Malin nettopp kommet hjem til meg fra jobb, og sånnt. Idag stripet jeg håret mitt blondt, og Malin farget det mørkere brunt. Vi ble egentlig førnøyde :-) Når vi satt og kjedet oss på eit rom, så laget vi en video til dere, nåå var jeg snill. 
video:bilde iphone 110

vet vi er kule, og dette er 100% seriøst altså. 

hva synst du?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits