Spørsmålsrunde

Heiaa!   Nå tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde, siden jeg har faktisk aldrig hatt det før, og da var det på tide til og ha en.  Just ask me! 

Svarene kommer når jeg får tid, heheh. I løpet av uken, eller helgen.

dåårlig blogger

Hei!   Har vert utrolig dårlig til og blogge i det siste, eheh. Skal prøve og forbedre meg, men kan ikke lååve at jeg kommer til og blogge to innlegg hver dag, eller kanskje ikke et eneste en gang. Av og til eg jeg for opptatt med andre ting enn bloggen. Men skal hvertfall prøve så godt jeg kan:-)hva har du gjort idag?

school next

Hei!   Om en halvtime ca, så skal jeg på skolen etter vinterferien. Seriøst, jeg klarte ikke og såve før klokken var 12! Må bare holde ut denne skoledagen, haha.  

har du vinterferie nå? heldig. 

Bildekonkuranse

Hei!  Nå er jeg med i en bildekonkuranse på bloggen til suzanne. Temaet er landskap, og jeg skal delta med to bilder, egentlig så valgte jeg bare noen random bilder som hadde noe med landskap og gjøre :-)

&

er du med i konkuransen?

questions

Hei!   For noen dager siden fikk jeg spørsmål om hva slags redigeringsprogram jeg brukte, og om det var jeg som tok bildene selv. Fikk også spørsmål om hva slags kamera jeg bruker. Jeg bruker Nikon D3000, og tar altid bildene selv. Jeg redigerer bildene en del først i photoscape. Om du ikke har photoscape kan du laste det ned - Her -  og det er helt gratis! 

 

yesterday

Hei!  Sorry for null blogging igår. Hele dagen min gikk til og være med suzanne, det var utrolig gøøy♥ Vi hadde litt fritids med kameraet på pcen, imens vi skypet, heheh.


♥loveyouuu

hva skal du idag?

weheartit - inspiration


 ♥ weheartit

problemer med innlogging

Hallo!   Igår skulle jeg logge inn på blogg.no for å blogge. Men gikk det? nei. Jeg fikk helt panikk, viste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg prøvde alle passorda jeg hadde, men ingenting funket. Etter litt så sende jeg mail til blogg.no for og spørre hva som hadde skjedd, og daaaa fikk jeg vite at det var ny email, omg. har dette skjedd med deg?

raain

Heiaa!   I det siste har jeg bare gått rundt og tenkt på sommerferie, sol og ikke minst London. I sommer skal jeg til London med Marit, vi gleder oss så sykt. Bler mye fotografering, og blogging, ikke minst♥ Til tiders er det bare regn her på jæren, kanskje en dag innimellon det er urolig fint vær.  Random innlegg.hva skal du i sommer?

videooooo

Hei!    Her er videoen som vi skulle lage, ble liksom ikke sånn sminkevideo ellernoe sånnt. Og siden vi ikke viste hva vi skulle lage video om så ble det egentlig en helt random video, ehehe. 

 

hva synst du?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits