ny skrivebordsbakrunn♥♥♥♥♥

hva synst dere?

ups

HEIA!  Lenge siden sist, eller hvaa? Som sakt var jeg i Danmark, og kom hjem idag i syv tiden. Egentlig skulle jeg blogge når jeg var i Danmark, men nette var så sykt klikk. Men nå er jeg tilbakeeee. Forresten; sykt avangsert blogg.no har blitt, enig? Helt sikkert derfor ingen har komt seg innpå for tiden. 
videooo

Hey!   Nå har jeg og Malin nettopp kommet hjem til meg fra jobb, og sånnt. Idag stripet jeg håret mitt blondt, og Malin farget det mørkere brunt. Vi ble egentlig førnøyde :-) Når vi satt og kjedet oss på eit rom, så laget vi en video til dere, nåå var jeg snill. 
video:bilde iphone 110

vet vi er kule, og dette er 100% seriøst altså. 

hva synst du?

dip dye agaain

Heiaa!  Fristet så utrolig mye og ta dip dye igjen, så da hadde jeg rosa typper, agaain♥ Var forresten Marit som gjorde det, denna gangen også :-)

har du prøvd dip dye?

The pictureee

Hallo!  Jeg skulle redigere bildene, så såg jeg at det var ikke så veeldig mange vellykkende bilder, så jeg legger bare ut eit av meg og eit av Kine. Kommer sikkert til og bruke andre i noen innlegg, ellernoe sånnt.


hva synst dere?

today

Hei!  Sorry får så sykt dårlig blogging i det siste, men jeg får det bare ikke tiiiil! omg. Idag skal jeg vær med Suzanne, alså jeg skal ta toget om noen få minutter, så jeg må skynde meg litt, ehehe. 


♥♥♥

hva skal du idag?

questions

Hei!   For noen dager siden fikk jeg spørsmål om hva slags redigeringsprogram jeg brukte, og om det var jeg som tok bildene selv. Fikk også spørsmål om hva slags kamera jeg bruker. Jeg bruker Nikon D3000, og tar altid bildene selv. Jeg redigerer bildene en del først i photoscape. Om du ikke har photoscape kan du laste det ned - Her -  og det er helt gratis! 

 

fun with your bestfriend

Idag var jeg og Kine som sakt på byen. Siden vi begge har fått iPhone så satt vi og tok bilder på big bite. sykt mange folk som så helt domt på oss, haha.

- blogging fra iPhone.

yes, it can be your best friendhva synst du?

slutterrr

Hei!   Det har blitt sånn opp og ned, men nå slutter jeg. Jeg slutter fordi jeg har som sakt en blogg til men Birgitte. Vi har hatt en sykt lang pause, men nå har vi begynnt igjenn. Dere kan lese bloggen -HER- håper dere vil følge oss der♥Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits