video; reklamen

Helloo ♥ Som jeg sa så skulle jeg legge ut den der reklamen som vi lagte på skolen. I dag fremførte vi den, såå da jeg jeg vise den til dere :-) Håper på en good karakter hvertfall, men er faktisk ikke helt sikker på hva det kommer til å bli. Får bare vente og se! 

Nå er jeg med Kristine, og vi sitter bare og chiller egentlig. Vet ikke helt hva vi skal gjøre i dag, men finner nokk på noe. Forresten, takk for tipsa i forrige innlegg. Skal prøve på å gjøre aalt dere skrev der, haha. GOGOGO MAT!!! 

 

Hva synst dere?

video; nyttår

Hei dere! Lenge siden sist, eller hvaaa? Har ikke hatt tid til og blogge i dag, eller i går. MEEN, nå har jeg laget en video til dere. Tok ikke så mange bilder, eller filmet så mye men det ble hvertfall litt da :-) Håper dere koset dere maasse med venner, og familie! GODT NYTTÅR ♥♥

 

Hadde dere en fin feiring?

liten romvideo

OKEI, nå har jeg laget en romvideo til dere, men husk; jeg er ikke ferdig med rommet, har bare kommet halvveis! Skal få opp en enkel hvit hylle som jeg skal ha mange fine ting på, så skal jeg henge opp en ramme med bilder av meg og venner ♥ Kommer en ny når rommet er helt ferdig. Hope you like it!

 Trykk på tannhjulet, og sett på 1080p for mye bedre kvalitet!

Hva synst dere?

VIDEO

Nå kommer endelig videon dere har ventet på ! enjoy

Forslag til må gjøre


Noen forslag?

VideoHA EN FIN DAG VIDERE ALLE SAMMEN♥

Video - Innkjøp

Haaallo!   Nå legger jeg ut innkjøp videoen, kanskje noen har sett at den ligger på youtube også nå? hihi. Dere aaner ikke hvor kleint det er å sitte og snakke til et kamera, vi hadde et par førskøk, eller tror det var tre ellerno, faktisk. Enjoiiiiiii

hvaaa synst dere?

videooooo

♥Heiaa!  Noen andre som kjeder seg denne lørdagskvelden? Ikkje jeg, altså. Sitter hjemme alene, og bare er på facebook og har home alone party. Alle er på sånn der håndball turnering eller hytta, jaja, jeg får vell overleve en dag uten venner. Sånn her skjer når jeg kjeder meg, bare sånn btw; 


omg, glemte helt og redigere sånn at "matiildefotball" passet inn, haha uuups.

hva gjør deree? :-)

Video

Hei!  Får snart to år siden så møtte jeg verdens beste venn, Birgitte! Og den søteee tvillingsøsteren hennes Kristine. Ble kjent med de 17. mai 2010, verdens beste dag♥ Etter det hadde nesten gått et år, så fant jeg og Birgitte ut at vi ville lage blogg sammen, altså birgittematilde. Vi laget utrolig mange minner sammen på det ene året! Følest ut som jeg har kjent henne nesten hele livet. Når vi hadde bloggen laget vi mange vidoer, og mange videoer som vi skjemst  av, fatter ikke hvorfor vi laget noen av de. Men - Nå har vi sett tilbake på alt, og vi savner det sykt mye. Og nå skal jeg dele en video med dere om litt av bloggperioden som vi hadde fra februar til april i 2011.

 Husk;  Vi var litt små. Og sangene, jeg dør - haha! 

videooooo

Hei!    Her er videoen som vi skulle lage, ble liksom ikke sånn sminkevideo ellernoe sånnt. Og siden vi ikke viste hva vi skulle lage video om så ble det egentlig en helt random video, ehehe. 

 

hva synst du?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits