nytt design på veei

Hallooooo!  I gårkveld søkte jeg rundt og leitet etter et nytt design, og da fant jeg det perfekte designe som jeg har nå. Headeren er desverre ikke kommet inn enda, men den kommer nokk snart! Blir så godt med et nytt design, hadde det andre helt siden sommerferien ellernoe sånt, uten om headeren da. Følte bildene begynnte å bli gamle, så derfor så tenkte jeg at jeg burde skifte den og ut :-)


min "nåværende" header

Hva synst dere så langt?

nytt design

Hei! Nå har jeg skaffet meg nytt design og header, igjeen. Denne gang la jeg ut "ønske" på headerpleas og fikk fire forskjellige headere (til nå). Anbefaler aaalle og gå inn der om dere har lyst på ny header.  Designet er gratis design HER i fra :-) 


Ble suuperfornøyd!

change

Hallo!  Nå har jeg byttet design igjen, denne gangen skal jeg ha det lenge. Nå har jeg og Marit vært ute og tatt bilder, så da fikk jeg laget meg en ny header, fikk litt problemer med og legge den inn, men fikk det heldigvis til. Denne gangen ville jeg ha litt mer lyst design, og ikke mange farger som føør. Ble fornøyd :-)

Hva synst dere?

Design

♥ Hei!  Som dere ser så har jeg fått nytt design, igjen. Ble egentlig ikke fornøyd med det andre, og bare tok det bort. Nå skal jeg skaffe meg en ny header og nytt profilbilde, og prøve å begynne på nytt. Har mistet blogglysten og, men nååå skal jeg virkelig klare det. hva synst du om designet?

new design

♥ Heiaa!  I flere dager har jeg lett etter design, og endelig fant jeg et, som jeg faktisk likte! Trenger bare en header, og skifte profilbilde, bilde jeg har nå er veldig gammelt, var i sommer en gan tror jeg. Har funnet utrolig mangen fine design, og har lagt de inn, men fjernet det med en gang, vet ikke hvorfor men synst bare de ikke var fine på bloggen min. Men endeliiiig fant jeg et jeg skal bruke, må bare fikse opp litt, og det kan kanskje ta liitt tid. 

hva synst du?

Design

Hallo!   Jeg har lett sykt lenge etter et rosa gratisdesign, men finner ingen som jeg vil ha. Trenger serriøst nytt design, er så lei av det "vanlige".  Kan noen pleas hjelpe meg? Bare til og sende link i kommentarfeltet, da hadde jeg blitt glaad♥ 

somebody?♥

Ny header

heiaa♥  Som dere ser, har jeg fått ny header. Denne gangen var ikke jeg som laget den, det va Tiril som laget den, tusentakk! Jeg ble egentlig fornøyd, men det gikk ikke ann å endre på bredden i stilsette. Så da får det vell bare bli sånn en liten stund :-)

hva synst du?

nytt design

Hallo!  Siden jeg har verdens beste venn, så har jeg fått nytt design, endelig. Har vell egentlig altid vært kine som har lagt designet mitt. Må bare si tusentakk til henne♥ Ble superfornøyd! 

hva synst du?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits