endelig påskeferie

Hei!  Kan egentlig ikke tro at det er påskeferie nå. I denne påskeferien her vet jeg egentlig ikke så mye hva jeg skal gjøre, i å med at nesten alle reiser bort. Skal hvertfall bli med Malin og familien hennes til en campingplass, der de har campingvogn og sånt. Om vannet ikke er frossent skal vi ut med båte og reise på piknik tur, haha. 

Etter påskeferien er det såå mye som skjer på skolen, nå som det er siste innspurt på ungdomskolen.  Vi har flere tentamener, prøvemuntlig eksamen, få vite hva vi kommer opp i, i den ekte eksamen, så blir det Justin Bieber konsert, og rett etter konserten når vi kommer hjem blir det eksamen, og etter eksamen skal vi på skoletur til evje, oog etter det har vi myye fri fra skolen. Da tar vi alt avspasering igjen og sånt. De siste måndene her kommer til å gå såå fort, og pludselig så står vi der siste dag på avsluttningsdagen med bunad osv. GLEDER MEG, men kommer jo til å bli trist da.


pen på skolen vet du;);) 

Hva skal dere i påskeferien?

 

chill day

Hellooo! Sånn generelt så elsker jeg søndager, sitter bare hjemme og slapper av med serier og sånt. Som dere vet lå Malin over, oog nå skal vi snart sette på filmen "frozen". Vi har egentlig sett den før, men det er en stund siden. Går snart tomt for film ideer, har sett nesten alle nå, haha. I dag er det forresten bare en måned til Justin Bieber konserten, fyysøren som jeg gleder meg! Drømte faktisk om at vi reiste å at jeg møtte venner som jeg har "møtt" på nettet, ååh det var så hærlig. 

Hva gjør dere i dag da? 

åhei igjen vinter

Hei dere ♥ Har desverre ikke fått tid til å blogge i dag, men jeg skal låve dere at helga skal bli godt brukt på bloggen. Skal ta masse bilder, og vurderer å lage en video :-) har dere noen tips om hva jeg kan lage video om? Gjerne kom med tips! I morgen rett etter skolen (som dere vet) skal jeg ta toget rett bort til sandnes sentrum for å møte pappa der, såå er det rett bort til ikea og kjøpe garderoben, finally. Ååh, blir hæærlig med god plass til klærna. 

Begynnte forresten å snø for ikke så veldig lenge siden, og det var faktisk syv grader i dag da jeg kom hjem fra skolen, så hadde egentlig ikke forventet snø i det hele.


Har ikke fått tatt noen bilder i dag, så da ble det dette bilde fra en gang i desember tror jeg, det var K-A-O-S her på jæren da! skolene og alt ble stengt, gatene var helt fyllt opp med bare snø, og da mener jeg bokstaveligtalt fyllt opp med snø. Husker det var sånn småå "stier" som var nedtrødd som folka gikk i da vi var på vei til skolen, men så fikk vi glad meldiga da. Om dere vil lese innlegge jeg skrev om den dagen kan dere trykke HER. 

 

paradise

Hallo :-) Snart skal jeg og Malin se gårdagens episode av paradise hotel. Synst ikke det var såå fine gutter iår, men det går. Og snaart er det helg, ukene går så sykt for for tida, oog da er det ikke lenge igjen til sommerferie, men først er det selfølgelig eksamen.. YES. Blogger mere senere, cya ♥

hva gjør dere i dag? 

skoleprosjekt

Hei dere ♥ På skolen i dag holdt vi på med et skoleprosjekt som går ut på å lage en reklame, der vi kan velge i mellom å ha film eller bare vise frem med plakater. Sist uke startet vi å filme litt, så i dag fullførte vi det! Senere kommer Malin og da skal vi redigere videoen ferdig, har bare første delen til nå. Om dere vil så kan vi legge den ut etter vi har vist den til klassen. Hååper på en god karakter! 

Haha, tok et par bilder på skolen under innspillingen;
så ble det vist et par bilder av malin da

Vil dere se reklamen når vi er ferdige med den? oog fremført den i klassen.

im a reader

Heei! Da var det rett på en ny uke igjen. Klarte selfølgelig å forsåve meg litt i dag, så fikk ikke tid til å pakke gym klær eller nooe. HELDIGVIS hadde jeg på meg sminke fra i går, så jeg gikk fort på badet, tok på meg foundation, solpudder og litt maskara aaand DONE. Klokken var faktisk ti på åtte + Birgitte og Kristine ventet rett utenfor døra mi, da jeg stod opp, great.

På skolen fikk jeg lånt meg en bok, som heter "Hot i syden" som er den andre boken om Marlena Evensen. Jeg har lest den første boka og, som bare heter "Marlena Evensen." Fysøøren får noen bøker! Haha, det ble rart å si, har aldrig vært en spessiel leser, som faktisk gidder å lese hjemme. Men disse bøkene anbefaler jeg til alle dere jenter som liker å lese om ungdomslivet osv, er helt hekteet.

KOMMER FORRESTEN EN VIDEO SENERE, STAY TUNED.

Andre enn meg som faktisk har vært hektet på en bok? 

Blogger jeg leser fast

L0ve

Auroramohn

Mathlock

Caroiz 

AndreabadendyckLeser og noen blogger som er i komunnen min, men det er ikke så veeldig mange. Stikker og innom andre blogger, bare ikke så ofte. Hva er dine favoritt blogger?

Favoritt sanger

Siden jeg ikke har sååå veldig stor inspirasjon akkurat nå, så tenkte jeg å bare vise mine "favoritt sanger". Er dritt trøtt nå, ligger i sengen og går snart i dvale, yep. Skulle veldig gjerne tatt mer av Justin da, meen siden sikkert mange av dere ikke liker han så veldig, så droppet jeg det :-) Hadde blitt altfor mange uansett.. 

 

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Hva er deres favoritt sanger?

tgif

THANKS GOD IT'S FRIDAY!! Dere aner ikke hvor glad jeg er for helg nå. Har vært døødssliten disse to dagene, etter juleferien. Hver eneste time har vært så sykt slitsom. Over til noe annert, i morgen kommer Malin endelig hjem ♥♥♥♥ Best for hun at hun kar kjøpt noe til med, elleeers....  


Meg og Malin, for liiitt lenge siden. Har ikke ittevekst nå da.

Hva skal dere gjøre i helga?

ikea

Hei! I dag har jeg vært på ikea. Kjøpte et nattbord, nattlampe, en hylle og nye kleshengere. Skal også få PAX garderobe snart, blir så herlig!! Har bare en kommode nå, og den er jeg så sykt lei av. Skal og innom på kremmerhuset for å kjøpe masse nytt der, trenger virkelig nye ting nå. Når rommet er ferdig kan jeg lage en video til dere, om dere vil? Håper det blir bra! 

Andre som fikser på rommet? 

mine to nyttårsforsetter

Hei!  Tenkte jeg skulle dele mine nyttårsforsett med dere. Okei, jeg har tenk nøye igjennom hva som skal være mine nyttårsforsett dette året. Sist år hadde jeg at jeg skulle slutte å bite neggler, men har jeg klart det? Nei. Har hvertfall fått litt lange nå, fordi jeg har harr falske neggler så da har de vokset under. SKAL klare å ikke bite de nå, men det frister sååånn.

Mitt første nyttårsforsett er å bli mer sporty. Sluttet på fotball for to år siden, pga mangel på spillere. Men nå har det blitt satt sammen lag på 99ere, 98ere og 97ere. Så da begynner jeg igjen til våren!! Gleder meg så syykt. Gleder meg faktisk til treningene, noe som jeg bokstaveligtalt hatet. Når jeg tenker igjennom alt det jeg faktisk fikk oppleve med fotballen, så savner jeg det ufattelig mye. Viss dere vil kan jeg lage et eget innlegg om det? Og legge til bilder å fortelle osv.. 


harregud som jeg savner det! sørlandscupen 2008 (?) Forresten, jeg er hun med det lilla pannebåndet. Syykt liten jeg var!

Mitt andre nyttårsforsett er å bli mykere. Jeg har alltid hatt lyst til det, har gått på trampett, showdance og mye sånt før da jeg var mindre. Når jeg startet på fotball ble jeg gaanske stiv, gaddet aldrig å strekke ut eller noe, men jeg er helt fast bestemt på at jeg skal klare det, uansett!! Ser så sykt kult ut å bare hoppe rett ned i spagaten, haha. My wish. 


har blitt litt myk da?

Hva er deres nyttårsforsett? Noen som har det samme som meg? 

hjemme

Hei :-) Nå har jeg kommet hjem fra hytten, var innom hos farmor og å spiste vaffler. Når jeg kom hjem gikk jeg rett i dysjen og sminka meg på ny, det var hææærlig. Fikk akkurat melding av Kristine, så jeg går snart bort til henne. Helt sykt så jeg gleder meg til nyttår, imorgen. Fatter ikke hvordan folk ikke kan glede seg til det? 


Kristine, og meg. 

Hva skal dere gjøre idag? 

hyttetur

Heisann! Snart skal reise til helvik på en hytte, hos tanta mi. Skal være der til i morgen, og jeg vet desverre ikke om det er internett der. Om det ikke er skal jeg prøve å få mobilblogget :-) Skal hvertfall ta med the sims 3, haha. Håper ikke jeg blir hektet igjeen på det, sist gang ble jeg hektet i sommerferien, NOT GOOD. Akkurat nå reiser Malin til Gran Canaria og skal være en hel uke i varmen. Skulle bare visst hvor jelly jeg er...... jaja, får hvertfall en suvinir!!! Vi bloggest da ♥


mine viiiiktige saker, som jeg MÅ ha med meg, haha. ♥The Sims♥

Noen andre som skal/er på hyttetur?vaske/slappe av dag

Heei ♥ I dag har jeg baare slappet av, vasket og slappet av mer. Haha, når jeg vasket så hadde jeg tydeligvis filmet meg selv med photobooth. AALT det rare jeg gjør, slår hjul midt på golvet og danser med vaskekluten, haha jeg døde av meg selv. Sitter nå i sengen min og skal se et par episoder med pretty little liars, er så sykt hektet, og der er jo bare såå spennendes!! Bloggeeees ;-*
genser fra bik bok, og smykke fra h&m! 

Hva har/skal dere gjør idag? 

 

shopping jenta

Hallooo! Sorry for dårlig blogging i det siste, men dere vet nå som det er jule ferie, snart nyttår osv, så er det ikke altid såå gøy å sitte inne å blogge. Håper dere forstår :-)

I dag har jeg vært på Bryne med Birgitte, måtte svi av noen penger. De hadde såå mye fint på bik bok, og 50 % på myye! Fant så mye som jeg skulle prøve at det ble flaut å gå rundt med alle plagga, haha. Fant meg noen ting da, men ikke så mye. Skal kanskje til Bryne igjen imorgen, eller neste uke.  andre som har vært på shopping? 


første juledag

Heei dere! Sorry for jeg ikke blogga igår, men jeg fikk det så travelt. Våknet klokken ni, gikk på badet å sminket meg, å rett etterpå måtte jeg dra. Kom ikke hjem før på kvelden i tolv tiden. Er så glad for alle gavene!! Nå skal jeg snart ned til mamma for å spise pinnekjøtt, så kommer søsteren min og resten av familien hennes :-) Etterpå kommer Kristine til meg, vi kommer nokk til å ta noen bilder til dere. Har vært så dårlig på å ta bilder i det siste. BLOGGÆÆST ♥


fint nærbilde ja

Hva skal dere gjøre i dag?

følg meg på twitter

Hei! Nå har jeg laget en ny bruker på twitter, rett å slett fordi det ble altfor mye spam av Justin Bieber, engelske folk osv.. Ble for streeess. Den nye twitteren min heter @matildeergaa, bare til å følge meg!! Du kan komme rett inn på siden, HER.Noen andre som har twitter? isåfall, hva heter dere?

GLAD JENTE

 

Hei dere ♥ NÅ ER DET BARE EN DAG TIL JUL. Altid så er dagen før jul så treeg, klokken er bare kvart på tre men det følest ut som klokken er fem/seks. Nå når det er vinter kommer jo mørket såå fort. Og endelig har det begynnt å snø igjen, var forsatt litt igjen fra sist uke da det var aaltfor mye snø. Snøen begynner å legge seg, så får håpe på snø til i morgen da. I dag har jeg bare vært ute å levert gaver å ryddet rommet. Godt å ha det helt ryddigt til jul. Resten av dagen skal jeg bare se på serier, dysje og gjør alt klar til i morgen. Snakkes!

Noen som gleder seg til jul elleeeer? 

juleferie

Heei! Er såå glad for at det bare er fire dager igjen til jul, blir helt fantastisk ♥ Vi har enda ikke fått ferie fra skolen enda, skal gå til i morgen så er det ferie. Skoledagen i morgen er kort, slutter ti over halv 11 eller noe sånt. Blir hæærlig! Gruer meg liitt til snitte mitt, tror ikke det kommer til å gå så veeldig bra for å si det sånt.. Trodde jeg hadde blitt bedre dette halvåret, jaja får vente å se.

GOD JUL, OG GODT NYTTÅR! 

10 ting jeg hater

Jeg hater når folk lyger rett opp i tryne på folk

Folk som klager over kroppen sin, når h*n egentlig er perfek, begynn å innse deeet

Jeg haaaaaater edderkopper og andre krypdyr, er så redd!

Fjortisser som virkelig er fjortisser:*:*:*<3<3

Reklame på sportify, det er vell noe alle hater?

Når noen sier at Justin Bieber er gay. Han kan få mer jenter enn dere gutter kan få på mange åår. 

Regn når jeg er ute, men når jeg er inne ELSKER jeg regn, haha rart. 

Bråkete og irriterendes folk, haha. Må skjønne at vi blir hodegalne. 

Hater å krangle/diskutere med venner. Det er noe jeg virkelig hater!

Når jeg sklir ute på isen, skjer ca....... hver eneste dag. Noen som er enige? 

storm dag

Heisann! Kom hjem fra skolen klokken ett, pga det hadde meldt snøstorm utover dagen og den hadde allerede begynnt da vi skulle hjem. Så da fikk vi tiligere fri. Elsker snøen når det skjer sånt, haha. Er ikke helt sikkert at jeg får gått ned til postkontoret får å hente extensiona.. Men får håpe på at det ikke blir så gale før utover kvelden!   SNAKKES SENERE ♥ 


eeelsker vinteren

Andre som har storm? 

skolen stengt

Hei dere!! Haha, akkurat nå ELSKER jeg snøen! Det har kommet sykt masse snø her på jæren, og vi er ikke vande med det. Så alt av brøytebiler, traktorer osv er tregt ute. Derfor er alle gatene fulle av bare snø, bilene er dekkt av snø og alt, der er helt kaaos. I dag morres møtte jeg Birgitte og Kristine for vi skulle gå ned til skolen. Når vi hadde kommet litt så fikk vi vite at barneskolen var steng, så gikk vi videre og da fikk vi endelig vite gladnyheten om at ungdomskolen og var steng. Alle som var på vei til skolen begynnte å skrike av glede, haha. Så nå er jeg hjemme og skal bare slappe av ♥

 


Her skal det egentlig være en vei, men som dere ser er det ikke det. Viss dere ser litt nøye så er det noen "spor" som gå folk har gått i gjennom, blant annet meg, haha.

Har dere noen gang hatt så mye snø? 

ordered

Heei! Nå har jeg akkurat bestillt nytt hairextensions fra luxushair. Denne gangen valgte jeg å ta en hakk mørkere farge, altså #22, og det tykkeste altså maxi pakken. Nå har jeg jo det tynneste som er 80 gram, og dette som jeg har bestillt nå er hele 180 gram! Hundre gram mer en det jeg har nå, haha. Blir sååå godt med nytt, og tykkt. Luxushair har til og med tilbud nå, så det kostet meg kun 999kr, når det egentlig koster 1999kr. SUUPER billig spør du meg ♥ 


noen som har merket at jeg alltid har hatt håret til en side? extensione er så tynnt at jeg måtte det.. sier bare liiiitt da. 

Noen andre som bruker extensions, eller har gjort? 

andre i advent

NÅ ER DET BARE TO UKER TIL JUL, DERE! Gleder meg såå til jul nå, can't wait. Er faktisk to uker til jeg fyller året og, fyller 5 dager før jul, altså den 19. desember ♥ Er både en fordel og ikke en fordel med å fylle så sent på året. I dag skal meg og Malin faktisk til Bryne igjen, på søndagsåpent. Ble ikke ferdige i går, så da tar vi resten idag :-) Senere i kveld når vi har kommet hjem, skal vi spise kalkun sammen med familien hennes. ELSKER JULA.


Meg og Malin. 

Hva skal dere i dag?

this night

Hei! Nå er jeg og Malin hjemme fra selskap oog Bryne. På hjemveien gikk vi innom kiwi og kjøpte mat, sjokolade og jordbær ♥ Måtte selfølgelig kjøpe med to smoothier, som jeg har drukket om for lenge si, just because I love it. Sitter å ser reprise på norske talenter, fra igår siden ingen av oss fikk sett det. Er noen arbeidsmenner her nå, hos malin. Når de går, skal vi lage good mat! God kveld, mine søøteHva skal dere gjøre i kveld? 

shopping time

Hei! Akkurat nå, sitter jeg på rommet mitt og skal inn på badet etter jeg har blogget. Må sminke meg mer, ta på andre klær osv. Klokken to skal jeg og familien i selskap til søskenbarnet mitt som fyller åtte år! Etterpå blir det Bryne med Malin, for å få julegavene unnagjort. Sååå skal jeg sove over hoss henne i natt :-) GOD HELG! 

Hva skal dere idag? 

weekend

Hei dere ♥ Fikk helg litt tiligere idag, pga matte tentamen. Kan ikke si at det gikk så altfor godt da, men jeg prøvde hvertfall det jeg kunne! Snart skal jeg stikke bort til Birgitte, så skal jeg sove over hoss henne i natt. I morgen blir det Bryne med Malin for å kjøpe julegaver, har kjøpt 2 av 8 såå jeg må få gjort resten i morgen. CAN'T WAIT FOR CHRISTMAS. 


seriøst, det VAR kaldt. 

Noen andre som ikke har alle julegavene i boks enda? 

Hjemme fra skolen

Hei!  Får ca en halvtime siden, kom jeg hjem fra skolen. Følte meg ikke helt frisk, så jeg gikk bare hjem da etter første time. Håper på og bli frisk til i morgen, skal ha matte tentamen i hele dagen, og så skal jeg sove over hoss Birgitte ♥ Nå skal jeg bare legge med ned i senga og se pretty little liars, og slappe heelt av. 


Orker ikke å ta noen bilder nå, så det ble bare et arkivbilde som var fra før sommerferien, PÅ MITT GAMLE ROM hahah. 

Noen andre som er syke? Husk at dere kan komme med tips om hva vi kan blogge om/videoblogge om :-)

instagram

Hei! I går ble jeg spurt om hva instagramen min er, og kom på at jeg ikke har sagt det her på bloggen. Hvertfall, instagramen min er matildeerga, så det er bare til å følge meg om dere vil ♥ Jeg har profilen lukket, men godtar uansett! 

 

 Noen som følger meg? Skal prøve og få følget tilbake!sykdag

Hei dere! I går når jeg stod opp følte jeg med helt..... død. Tror kanskje det er for jeg hadde vinduet laangt oppe, oog det er jo snø ute MYE snø. Okeida, ikke så mye. Men nå har jeg hvertfall blitt syk, uheldigvis. Så nå sitter jeg hjemme å drikker kakao og skyper med Marit. Hun er også blitt syk, haha. Vi ser faktisk på disney channel og, weey.

Noen andre som er syke?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits