Anbefaling

Hei dere! Siden jeg er såå hektet på å se på serier, så tenkte jeg å anbefale mine to favoritt serier. Begge to er helt sykt spennendes, det er sånn du kan begynne å gråte fordi det er trist, og du blir så betatt på en måte, haha. Jeg sitter og er helt med, gråter, ler, er redd, nervøs og alt det der. Det er helt sykt hva en serie kan gjør med deg. Men uansett, let's start!

Pretty little liars; Det her er en serie som handler om en vennegjeng som har en "beste vennine" (Allison) som dør, pga et mord. De begynner å få meldiger fra en som kaller seg for "A" og får mange trussler osv. "A" begynner å komme nærmere og nærmere, hele tiden. Alle de fire jentene finner forskjellige ting og begynner å finne ut av mye som har skjedd før da Allison levde. De finner filmer av de selv og finner ut at det er noen som har spionert på de i flere månder. Det skjer såå mye, og etter hvert finner de ut absolutt ALT. Spillet står for liv og død.  - Låver dere, den serien er det verdt å se! Tipper det er mange som har sett den, og 99% av befolkningen er fornøyd. 

The vampire diaries; Det her er en serie som handler om vampyrer, hekser og varulver. Det hele starter med ei jente som heter Elena. Hun har mistet foreldrene sine da de var i en ulykke for mange år siden. En dag treffer hun en gutt som heter Stefan. Etter hvert finner hun ut at han er en vampyr og mye annert forskjellig. Elena har og en "dobbelt gjenger" som heter Kathrine, og de er liksom helt like. Stefan har en bror som heter Damon, han er sånn "bad boy" eller hva jeg skal si, haha. Det er såå mye som skjer, foreksempel "for å bryte forbannelsen må dobbelt gjengeren dø". Alt det Stafan og Damon vil er å holde Elena trygg, men alle er derimot etter henne. Hun har to gode venner som heter Bonie og Caroline, Bonie finner fort ut at hun er en heks, og Caroline blir forvandlet til en vampyr. Alle de spiller på lag, men er aldrig trygge. 

Jeg mener det, dere som ikke har sett en av disse BURDE seriøst se. Jeg skal låve dere at ingen av de to kommer til å skuffe, du blir heelt hekta. Og jeg suger i å forklare, og da mener jeg suger. Disse seriene er tusen ganger bedre enn det jeg har forklart nå. Det sier bare litt. TAKE A LOOK GUYS ♥


noen som har sett en av de eller begge? Isåfall, hva synst dere?

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits