endelig påskeferie

Hei!  Kan egentlig ikke tro at det er påskeferie nå. I denne påskeferien her vet jeg egentlig ikke så mye hva jeg skal gjøre, i å med at nesten alle reiser bort. Skal hvertfall bli med Malin og familien hennes til en campingplass, der de har campingvogn og sånt. Om vannet ikke er frossent skal vi ut med båte og reise på piknik tur, haha. 

Etter påskeferien er det såå mye som skjer på skolen, nå som det er siste innspurt på ungdomskolen.  Vi har flere tentamener, prøvemuntlig eksamen, få vite hva vi kommer opp i, i den ekte eksamen, så blir det Justin Bieber konsert, og rett etter konserten når vi kommer hjem blir det eksamen, og etter eksamen skal vi på skoletur til evje, oog etter det har vi myye fri fra skolen. Da tar vi alt avspasering igjen og sånt. De siste måndene her kommer til å gå såå fort, og pludselig så står vi der siste dag på avsluttningsdagen med bunad osv. GLEDER MEG, men kommer jo til å bli trist da.


pen på skolen vet du;);) 

Hva skal dere i påskeferien?

 

5 kommentarer

Helene L

22.03.2013 kl.16:16

Elsker bloggen<3 Du har talent<3
Kjempefin blogg du har! :)

Marie Årvoll Hansen

23.03.2013 kl.12:05

Hørtes supert ut, utrolig fin du er! Digger bloggen :)) Husk at fast leser hos meg, er fast leser hos deg. 1 kommentar til meg er 2 til deg!

23.03.2013 kl.13:50

får besøk av en barndomsveninne:-) god påske!

Christine Dattebayo c:

24.03.2013 kl.22:28

Har ikke så mange planer, egentlig. Men det kommer seg nok etter hvert :) Du får kose deg massemasse! :D

Skriv en ny kommentar

hits