åhei igjen vinter

Hei dere ♥ Har desverre ikke fått tid til å blogge i dag, men jeg skal låve dere at helga skal bli godt brukt på bloggen. Skal ta masse bilder, og vurderer å lage en video :-) har dere noen tips om hva jeg kan lage video om? Gjerne kom med tips! I morgen rett etter skolen (som dere vet) skal jeg ta toget rett bort til sandnes sentrum for å møte pappa der, såå er det rett bort til ikea og kjøpe garderoben, finally. Ååh, blir hæærlig med god plass til klærna. 

Begynnte forresten å snø for ikke så veldig lenge siden, og det var faktisk syv grader i dag da jeg kom hjem fra skolen, så hadde egentlig ikke forventet snø i det hele.


Har ikke fått tatt noen bilder i dag, så da ble det dette bilde fra en gang i desember tror jeg, det var K-A-O-S her på jæren da! skolene og alt ble stengt, gatene var helt fyllt opp med bare snø, og da mener jeg bokstaveligtalt fyllt opp med snø. Husker det var sånn småå "stier" som var nedtrødd som folka gikk i da vi var på vei til skolen, men så fikk vi glad meldiga da. Om dere vil lese innlegge jeg skrev om den dagen kan dere trykke HER. 

 

3 kommentarer

Christine Dattebayo c:

14.03.2013 kl.22:11

Jeg er utrolig glad for at det er sol og pent vær her! Men kan sikkert begynne å snø når som helst, haaha

maren

14.03.2013 kl.22:24

Heldigvis ikke vinter her :)

jeg sliter litt med kosthold og kropp for tiden og lurte på om du kunne tatt deg tid til å svare på dette på mail ( har nemlig hatt spiseforstyrrelser, gått opp i vekt og så ned igjen , og er veldig usikker på meg selv akkuratt nå )

Kan du skrive opp sånn ca hvordan du spiser på en dag ?

Hvordan forholder du deg til godteri og usunne ting ? 1 gang i uken eller tar du litt når du har lyst på ?

Og hvor store mengder er det når du først spiser ?

Er det sånn at du kansje bare tar 4 snope ting og en hånd med chips eller pleier du å spise mer når det er noe ?

Og spiser du ofte kanelboller og sånne ting ? Er det sånn at du kansje tar det og bare kutter ut lunsjen som består av feks brødskiver ?

Spiser du alltid middag ?

Og ca hvordan er porsjonen ? Fyller du på flere ganger ?

Hva pleier du å drikke ?

Er det sånn at du kansje går over dagsbehovet for kalorier en dag , så stabiliserer det seg i løpet av uken eller ?

Når du er på veninnekveld eller hjemme og har funnet frem snop, er det sånn at du er mer opptatt av vennene dine, pc tv osv og ikke tenker så mye over og ikke spiser så mye godteriet ?

Maiken

15.03.2013 kl.00:43

Årh, er begynt å komme snø her også! Håper den forsvinner snart :s

Skriv en ny kommentar

hits