Svar på spørsmål

Hallo!   Idag såg jeg at jeg hadde fått noen spørsmål, så jeg svarer bare på de nå.

Hva slags redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker helst bare photoscape, elsker deet.
 
Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon d3000, eller jeg brukte det. Som sakt, solgte jeg det til pappa og skal kjøpe nytt etter komfen min som er om to uker. Hvor redigerer du videoene dine? Jeg redigerer de i windows movie maker, men når jeg fikk pcen så var det bare den nyeste versjonen som var innpå, så jeg lastet ned den gamleste fordi det er mye enklere og mer effekter osv. Du kan finne den HER.

Hvor kjøpte du Iphone dekselet ditt? Jeg kjøpte Iphone dekselet mitt HER. Litt gammelt spørmål, men bedre sent enn aldrig, haha. 

Hvor kjøpte du den grøne leppestiften?  Jeg glemte heelt av og skrive hvor jeg kjøpte den, haha. Men jeg kjøpte den på makestyle, og du kan finne den HER.

bilde fra l0ve.

Bruker du fargelinser? Haha nei, jeg bruker ikke fargelinser :-) Men jeg tror ikke øynene mine vil bestemme seg hva farge de skal være, i virkeligheten er de blå/grøn, men på bilder bler de av og te heelt blå, grå eller blågrøn. 

Hvor kjøpte du I ♥ Justin Bieber genseren?  Jeg kjøpte den på ebay, altså fra utlandet, syyykt billig! Du kan kjøpe den HER. Fikk noen svar? :-)

4 kommentarer

vilde

30.04.2012 kl.13:34

takk for svarå! trengte mange av svarå!!;o♥

Karoline

30.04.2012 kl.14:23

ååh, takk! fikk svar på mye;o<3

Maja - kommenerer tilbake

01.05.2012 kl.16:50

Bra svart :)

ღ Sofie Osmo ღ

30.11.2012 kl.23:05

Hvilken størrelse har du genseren i? Er den stoor? :)

Skriv en ny kommentar

hits